Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KD-65XD7505B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KD-65XD7505B
- Razpoložljivost: Zadnji kos

Možnosti

Garancija: *

Količina:
2,099.00€ 1,399.00€ Brez DDV: 1,146.72€

Opis izdelka

KD-65XD7505BAEP 4K HDR z Android TV XD75

164 cm/ 65 palcev

Ločljivost 4K in tehnologija za obdelavo slike 4K X-Reality PRO™ zagotavljata neverjetno jasne in podrobne slike. Vsi prizori iz vsakega vira so videti pristnejši.

Tehnični podatki      


 

ZNAČILNOSTI:

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Svet 4K je pred vami

Stopite v nov svet razburljive slike. Slike 4K imajo več kot 8 milijonov posameznih slikovnih pik – štirikrat več kot pri Full HD. Zatopite se v filme in oddaje 4K iz vedno večje zbirke vsebin 4K. Ker so novi televizorji 4K BRAVIA združljivi tudi s prihodnjimi standardi 4K, ste pripravljeni na vsako spremembo.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

4K X-Reality™ PRO: vsako sliko izboljšajte na ločljivost 4K 

Odkrijte razburljivi svet vrhunsko jasne slike. Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Razlika je očitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah. 

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko  

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

BRAVIA in Android TV   

Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Zdaj lahko na velikem in čudovitem zaslonu BRAVIA počnete vse, za kar ste prej uporabljali pametni telefon ali tablico. Povsem nov televizor Sony Android TV vam omogoča, da se lažje kot kdajkoli prej povežete z različnimi napravami in uživate v vseh vsebinah, od aplikacij do filmov. 

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Tanka zasnova za preprostejšo pritrditev na steno

Tanka zasnova se povsem zlije z dnevno sobo in omogoča preprostejšo pritrditev na steno. Zaslon ima tanek okvir s poudarki iz aluminija in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba. Je popolna kombinacija oblike in delovanja, ki zagotavlja pristno razvedrilo.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Google Play: Svet vsebin in aplikacij    

S storitvijo Google Play odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij1 na televizorju na povsem nov način.  

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Google Cast™: Dobro deluje z ostalimi napravami

BRAVIA podpira Google Cast™, zato lahko enostavno pretakate najljubše razvedrilo, kot je YouTube™, iz osebne naprave na vrhunskem zaslonu BRAVIA2. Vsebine lahko pretakate iz naprav Android™, iOS™ ali prenosnega računalnika.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati

Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje3 pri Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer "romantične komedije", dobite seznam primernih možnosti.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Vrstica vsebin: iščite hitreje

Z nevsiljivo vrstico vsebin lahko hitro poiščete želen film, televizijsko oddajo ali videoposnetek. Prikličite vrstico vsebin in nadaljujte z gledanjem vsebine ter pri tem brskajte po vsebini TV v živo, videoposnetkih na zahtevo, prenesenih televizijskih oddajah in drugih vsebinah. Vrstico vsebin lahko celo prilagodite po svojih željah, da bo prikazovala vsebino, ki si jo običajno najprej ogledate. 

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+   

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Tehnologija Clear Phase za tekoče, uravnotežene frekvence  

BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z "vzorčenjem" frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc. 

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe   

Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih niso najbolj kakovostne. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.  

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Kinematografski zvok S-Force Front Surround   

Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB4

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Spremljanje vsebin obogatite z aplikacijo TV SideView 

Najdite, snemajte in govorite o vaših najljubših TV-oddajah z aplikacijo TV SideView. S tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (Android ali iOS) si lahko ogledate najnovejši TV-spored in trenutno najbolj priljubljene televizijske programe. Ko najdete želeno vsebino, lahko nastavite alarm, da nikoli ne zamudite najljubših oddaj. V živo tvitajte svoje odzive in poglejte, kaj pravijo drugi gledalci.

Več o tem

 

Slika 4K Ultra HD z Android TV XD75 / XD70

Privoščite si najboljšo sliko 4K UHD

Sonyjevi televizorji 4K UHD predvajajo osupljivo sliko in so združljivi z zahtevami Digital Europe UHD.

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KD-65XD7505B
Normalno | Povečaj