Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

HVL-F60RM

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: HVL-F60RM
- Razpoložljivost: Po naročilu
Količina:
749.00€ Brez DDV: 613.93€

Opis izdelka

HVL-F60RM Hitra bliskavica

Visoka svetilnost GN60, hitra bliskavica s funkcijo Quick Shift Bounce

Bliskavico z nastavkom HVL-F60RM odlikujejo visoka svetilnost GN60, podpora za hitro neprekinjeno fotografiranje in hitro delovanje, zato je idealna za zahtevnejše ter profesionalne uporabnike. Vključuje funkcionalnost brezžičnega radijskega upravljalnika/sprejemnika.

 

Združljivi izdelki


 

Podprta sta svetilnost GN60 in objektiv s širokim razponom goriščnih razdalj

Podprta sta svetilnost GN60 in objektiv s širokim razponom goriščnih razdalj

Visoka svetilnost GN60 te bliskavice z nastavkom ponuja dovolj moči za celo vrsto različnih situacij fotografiranja. Podprte so goriščne razdalje objektiva od 20 do 200 mm (14 mm s široko ploščo) z ustreznim pokritjem z bliskavico. Goriščno razdaljo izberete glede na potrebe.

 

Podpora za neprekinjeno fotografiranje

Podpora za neprekinjeno fotografiranje

Čas cikla polnjenja je 1,7 sekund ali le 0,6 sekund z vmesnikom za zunanjo baterijo (FA-EBA1) (izbirno) za neprekinjeno fotografiranje. Med neprekinjenim fotografiranjem se ohrani ustrezna sinhronizacija za kar najmanj ponesrečenih sprožitev in uničenih posnetkov.

 

Sonyjeva originalna funkcija Quick Shift Bounce

Sonyjeva originalna funkcija Quick Shift Bounce

Kadar morate hitro zamenjati kot kadriranja, lahko hitro preklopite z vodoravne v navpično usmerjenost, za 90° levo ali desno, navzgor za 150° in navzdol za 8°, da prilagodite položaj ter dosežete optimalno osvetlitev. Prefinjen kompakten mehanizem je najbolje združljiv s fotoaparati serije E, saj dopolnjuje kompaktno priročnost in prenosnost sistema serije E.

 

Prilagoditev svetilnosti

Prilagoditev svetilnosti

Poseben gumb za stopnjo svetilnosti (gumb LEVEL -/+) omogoča neposreden nadzor svetilnosti ali kompenzacije in tako zagotavlja učinkovit potek dela. Na izčrpnem zaslonu lahko prilagodite in potrdite stopnjo svetilnosti za bliskavico in tudi intuitivno dostopate do nastavitev svetilnosti za seznanjene brezžične bliskavice. [1] Gumb LEVEL -/+ [2] LCD-plošča

 

Tipke po meri in bliskovni pomnilnik TTL

Tipke po meri in bliskovni pomnilnik TTL

Funkcije lahko dodelite štirismernemu krmilniku na enoti, osrednjemu gumbu in krmilnem koleščku ter tako preprosto dostopate do njih, ko je to potrebno. Še več, svetilnost bliskavice TTL lahko shranite in jo prikličete, ko jo potrebujete, jo nemudoma uporabite ali pa malo prilagodite ter nato uporabite. To je še ena funkcija, s katero poenostavite ročni potek dela in prihranite čas.

Zanesljivost v zahtevnih okoljskih pogojih

Zanesljivost v zahtevnih okoljskih pogojih

Zasnova, ki je odporna na prah in vlago, zagotavlja zanesljivo delovanje v zahtevnih okoljskih pogojih. Zaščita pred dežjem (izbirno) ponuja dodatno zaščito in zanesljivost. Kovinski večvmesniški nastavek je še ena funkcija, s katero je zanesljivost še izboljšana. Vse te funkcije prispevajo k večji zanesljivosti v zahtevnih situacijah.

 

Stabilna brezžična radijska komunikacija

Stabilna brezžična radijska komunikacija

Podprta je tako optična daljinska sprožitev bliskavice kot tudi brezžična radijska sprožitev. Ena bliskavica HVL-F60RM, nameščena na združljiv fotoaparat, in seznanjena z zunanjimi enotami fotoaparata, zagotavlja zanesljivo radijsko komunikacijo brez motenj v pogojih, ko bi bila optična komunikacija otežena. Podprte so počasna sinhronizacija, sinhronizacija za zadnjo zaveso in uporaba več bliskavic.

Radijsko upravljanje več bliskavic

Radijsko upravljanje več bliskavic

Do 15 bliskavic porazdelite v 5 skupin za brezžično upravljanje bliskavic na razdalji do 30 m. Izbirna brezžična radijski upravljalnik (FA-WRC1M) in radijski sprejemnik (FA-WRR1) omogočata uporabo bliskavice HVL-F60RM skupaj s Sonyjevimi bliskavicami brez vgrajenega radijskega brezžičnega upravljanja in z bliskavico HVL-F45RM, ki to omogoča.

 

Upravljanje bliskavice P-TTL

Ustrezno svetilnost bliskavice določite z vnaprejšnjo uporabo bliskavice, da izmerite osvetlitev.

Svetleča dioda in pomožna luč za samod. ostrenje

Svetleča dioda in pomožna luč za samod. ostrenje

Vgrajena svetleča dioda je koristna pri fotografiranju v studiu in na prostem. Deluje tudi kot pomožna luč pri samodejnem ostrenju za natančno delovanje samodejnega ostrenja v zatemnjenih svetlobnih razmerah. Svetleča dioda poenostavi ročno ostrenje tudi v temi.

 

Barvni filtri

Barvni filtri

S priloženimi barvnimi filtri lahko prilagodite fotografiranje obstoječim razmeram osvetlitve ali pa jih dopolnite, da dosežete naravno nastavitev beline ali pa ustvarite posebne učinke.

 

 

Vmesnik za odboj

Vmesnik za odboj

Priključite priloženi vmesnik za odboj, če želite povečati difuzijo, ki območje osvetli širše kot sama bliskavica in ustvari tudi mehkejše sence. Če vmesnik za odboj uporabite s široko ploščo, še povečate ta učinek.

 

Priključek za sinhronizacijo (VHOD/IZHOD)

Priključek za sinhronizacijo lahko uporabite kot vhod ali kot izhod. Kot izhod lahko sprejme signal sprožila iz svetlomera za merjenje svetlobe iz bliskavice, ko na primer nastavljate osvetlitev. Kot izhod omogoča posredovanje signala sprožila bliskavice v zunanjo studijsko bliskavico ali podobno, kar zagotavlja razširjeno vsestranskost uporabe več bliskavic.

Izbirno razporejanje svetlobe

Na voljo so tri nastavitve porazdelitve svetlobe: “STD” za standardno porazdelitev, “CENTER” za prioriteto GN, in celo “EVEN” za širokokotno prioriteto.

Hitra sinhronizacija

Ob normalni največji hitrosti sinhronizacije z bliskavico se mora zmanjšati hitrost zaklopa ob uporabi dosvetlitve pri dnevni svetlobi, zato je zameglitev ozadja otežena. Zaradi hitre sinhronizacije je mogoče sinhronizirati bliskavico ne glede na hitrost zaklopa, tako da je mogoče vedno uporabiti velike zaslonke za zameglitev ozadja.

Signal za pripravljeno bliskavico

Signal »pripravljen« obvesti uporabnika, da je bliskavica popolnoma napolnjena in pripravljena na naslednjo osvetlitev, tudi če uporabljate brezžično bliskavico.

Daljinsko sprožilo

Funkcijo daljinskega sprožila uporabite za daljinski vklop zaklopa fotoaparata v sinhronizaciji z eno bliskavico ali več, s čimer lahko na primer omogočite hkratno fotografiranje enega samega predmeta z več kotov.

Večnamenski priključek/priključek mikro USB

Bliskavico lahko priključite na računalnik prek večnamenskega priključka USB ali priključka mikro USB in zagotovite priročno posodabljanje programske opreme.

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:HVL-F60RM
Normalno | Povečaj