Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KD-65XE9305B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KD-65XE9305B
- Razpoložljivost: Na zalogi

Možnosti

Garancija: *

Količina:
3,899.00€ 2,569.00€ Brez DDV: 2,105.74€

Opis izdelka

KD-65XE9305BAEP 4K HDR z Android TV XE93

164 cm/ 65 palcev


Uživajte ob neverjetnih slikah 4K HDR, ki pred vami oživijo z našo tehnologijo Slim Backlight Drive+ in procesorjem 4K HDR Processor X1™ Extreme.

Tehnični podatki      


 

ZNAČILNOSTI:

Slim Backlight Drive+: Posebna svetlost

Slim Backlight Drive+: Posebna svetlost

Naša inovativna tehnologija Slim Backlight Drive+ z osvetlitvijo Edge LED ob zgornjem in spodnjem robu usmeri svetlobo tja, kjer je potrebna, s čimer izboljša natančnost zameglitve za večji razpon svetlosti in večja kontrast ter pristnost. Kakovost slike v neverjetno tanki zasnovi je osupljiva.

 

4K HDR Processor X1™ Extreme: Tako resničen, da ga občutite

4K HDR Processor X1™ Extreme: Tako resničen, da ga občutite

4K HDR Processor X1™ Extreme smo ustvarili, da bi izboljšali zadnjo generacijo slik 4K HDR in naredili vsak prizor pristen. Obdelava slike v realnem času je za 40 % boljša od tiste, ki jo je zagotavljal naš uveljavljen 4K Processor X1™, zato je kakovost vsake slike, ki jo vidite, brez primere, ločljivost vsebine iz katerega koli vira pa bližje kakovosti 4K HDR.

 

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Razkrijte podrobnosti s 4K HDR

Televizor z visokim dinamičnim razponom (HDR) bo popolnoma spremenil vaš pogled na televizijo. Videovsebina HDR skupaj z ločljivostjo 4K Ultra HD omogoča izjemne podrobnosti, barve in kontrast s širšim razponom svetlosti kot drugi video formati. Rezultat tega je najbolj pristna slika, ki so jo naši televizorji kadar koli predvajali, s čudovitimi poudarki in natančnimi podrobnostmi.

 

X-tended Dynamic Range™ PRO razkriva resnični svet

X-tended Dynamic Range™ PRO razkriva resnični svet

Edinstveni algoritem osvetlitve ozadja zagotavlja pristno reprodukcijo znatno širšega razpona svetlosti kot običajni LED-televizorji s kar najbolj sijočimi svetlimi in globljimi črnimi odtenki. Signal HDR zagotavlja še čudovitejšo sliko pri vsakem prizoru, saj s z živahnejšimi barvami še izboljša visoki dinamični razpon.

 

Zaslon TRILUMINOS™: Dodatne barve, dodaten sijaj

Zaslon TRILUMINOS™: Dodatne barve, dodaten sijaj

Več je barv, bolj resnična je vsebina. Zaslon TRILUMINOS™ s posebej razvito osvetlitvijo zaslona izbirno povezuje barve po širokem spektru, tako da prefinjene barve ne postanejo prenasičene ali nenaravne. Uživajte v živahnih in pristnih slikah za vedno čustvene prizore. 

 

4K X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti

4K X-Reality™ PRO za ponovno odkrivanje podrobnosti

Odkrijte vznemirljiv svet izjemne jasnosti, kjer je vsaka slikovna pika čudovito izboljšana. Posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Razlika je očitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah.

 

Android TV™ vam odkriva nove razsežnosti

Android TV™ vam odkriva nove razsežnosti

Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Veliko priljubljenih vsebin iz pametnih telefonov in tabličnih računalnikov lahko zdaj doživite na velikem in lepem zaslonu BRAVIA™. Android TV™ vključuje napredni glasovni nadzor za povezovanje in dostop do vsebin iz filmov in TV-oddaj prek več tisoč aplikacij preprosto tako, da poveste, kaj želite.

 

Ozek okvir iz aluminija 

Ozek okvir iz aluminija 

Zaradi ozkega okvirja iz aluminija je televizor videti eleganten in privlačen, medtem ko vašo pozornost v največji možni meri pritegne razvedrilo na zaslonu.

 

 

Urejen zadnji del

Urejen zadnji del

Zaradi strukture s ploščo za skrite kable so kabli vedno popolnoma skriti. Vsi kabli so popolnoma zakriti za ploščo in so napeljani po nogah stojala, zato je vse videti urejeno.

 

 

Hitra priključitev in predvajanje

Hitra priključitev in predvajanje

Ob strani preprosto priključite USB ali HDMI na televizor in začnite predvajati. Ko ga ne uporabljate, preprosto zaprite stranski pokrov, da je vse videti lepo urejeno.

 

 

Sprednji del brez kablov

Sprednji del brez kablov

Kable iz digitalnih sprejemnikov ali predvajalnikov Blu-ray skrijte znotraj edinstvenega stojala.

 

 

Izjemno tanek zaslon z ravno površino

Izjemno tanek zaslon z ravno površino

Površina zaslona tega izjemno tankega televizorja 4K HDR sega od roba do roba in vključuje super tanek okvir, tako da se povsem posvetite sliki.

 

 

Vrtljiv nosilec: Lažji dostop, boljše gledanje

Vrtljiv nosilec: Lažji dostop, boljše gledanje

Neovirano dostopajte do vseh priključkov in glejte vsebino na zaslonu z najboljšega kota. Z uporabo neopaznega vrtljivega nosilca lahko zlahka prilagodite televizor na steni prostoru in svojim potrebam.

 

 

Naprej usmerjeni 3-sistemski zvočnik za čistejši zvok

Naprej usmerjeni 3-sistemski zvočnik za čistejši zvok

Doživite trenutek bolj poglobljeno z dinamičnim in pristnim zvokom. Zvok glasov in dialoga je z naprej usmerjenim zvočnikom jasnejši kot z običajnimi, navzdol usmerjenimi.

 

 

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

 

Object-based HDR remaster

Object-based HDR remaster

Funkcija Object-based HDR remaster analizira predmete v vsakem posameznem prizoru, da optimizira in izboljša barve in kontrast. Vse, kar gledate, je tako še bližje kakovosti HDR. Temni elementi postanejo temnejši, svetli elementi pa svetlejši, vse, kar je vmes, pa je natančneje osvetljeno, zato je vsak prizor videti tako pristen, kot na zaslonu vašega televizorja ni bil še nikoli doslej.

 

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Super Bit Mapping™ 4K HDR

Funkcija Super Bit Mapping™ 4K HDR ustvarja tekočo in bolj naravno sliko tako, da kar najbolj zmanjša učinek barvnih pasov. S 14-bitno obdelavo signala razbije strnjene barvne pasove iz 8-bitnega ali 10-bitnega vira in pretvori na enakovredno 14-bitno stopnjevanje, ki vključuje kar 64-krat več barvnih odtenkov. Zelo izostreno reproducira obraze in druga območja, kjer je prisotno prefinjeno stopnjevanje barv.

 

Dual database processing

Dual database processing

4K HDR Processor X1™ Extreme vključuje dve slikovni zbirki podatkov, ki delujeta skupaj v realnem času, da je vaša slika še boljša. S pregledovanjem več tisoč vzorcev slik v Sonyjevih ekskluzivnih zbirkah podatkov za zmanjševanje šumov in zagotavljanje super ločljivosti odstranita neželene šume in zvišata ločljivost vsake slike, ki je bližja jasnosti 4K, da lahko uživate ob neverjetni kakovosti slike ne glede na vir.

 

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati

Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje pri Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer »romantične komedije«, dobite seznam primernih možnosti.

 

Vrstica vsebin: iščite hitreje

Vrstica vsebin: iščite hitreje

Z nevsiljivo vrstico vsebin lahko hitro poiščete želen film, televizijsko oddajo ali videoposnetek. Prikličite vrstico vsebin in nadaljujte z gledanjem vsebine ter pri tem brskajte po vsebini TV v živo, videoposnetkih na zahtevo, prenesenih televizijskih oddajah in drugih vsebinah. Vrstico vsebin lahko celo prilagodite po svojih željah, da bo prikazovala vsebino, ki si jo običajno najprej ogledate. 

 

Chromecast built-in: Dobro deluje z ostalimi napravami

Chromecast built-in: Dobro deluje z ostalimi napravami

BRAVIA™ podpira Chromecast built-in , zato lahko preprosto pretakate priljubljeno razvedrilo, kot sta YouTube™ ali Netflix, iz osebne naprave na vrhunskem zaslonu BRAVIA[™FN_04]. Vsebine lahko pretakate iz naprav s sistemom Android™ ali iOS™ oz. iz prenosnega računalnika.

 

Google Play™: Svet vsebin in aplikacij

Google Play™: Svet vsebin in aplikacij

S storitvijo Google Play™ odkrivajte filme, TV-oddaje, igre in druge vsebine. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij v televizorju na povsem nov način.

 

 

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.

 

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe

Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih ne zvenijo najbolje. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.

 

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence

BRAVIA™ uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z »vzorčenjem« frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc.

 

Kinematografski zvok S-Force Front Surround

Kinematografski zvok S-Force Front Surround

Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.

 

Privoščite si najboljšo sliko 4K UHD

Privoščite si najboljšo sliko 4K UHD

Naši televizorji 4K UHD predvajajo osupljivo sliko in so združljivi z zahtevami Digital Europe UHD.

 

 

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

 

Spremljanje vsebin obogatite z aplikacijo TV SideView

Spremljanje vsebin obogatite z aplikacijo TV SideView

Najdite, snemajte in govorite o vaših najljubših TV-oddajah z aplikacijo TV SideView. S tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (Android ali iOS) si lahko ogledate najnovejši TV-spored in trenutno najbolj priljubljene televizijske programe. Ko najdete želeno vsebino, lahko nastavite alarm, da nikoli ne zamudite najljubših oddaj. V živo tvitajte svoje odzive in poglejte, kaj pravijo drugi gledalci.

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KD-65XE9305B
Normalno | Povečaj