Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KDL-32RD430B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KLD-32RD430B
- Razpoložljivost: Na zalogi

Možnosti

Garancija: *

Količina:
369.00€ 299.00€ Brez DDV: 245.08€

Opis izdelka

KDL-32RD430BAEP  LED-televizor HD Ready

81 cm/ 32 palcev. Razvedrilo ponesite na višjo raven 

Ob vsakem vklopu uživajte v osupljivem prizoru – s tehnologijo za obdelavo slike in izjemno jasnim zvokom.

Tehnični podatki        Primerjava televizorjev


 

ZNAČILNOSTI:

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

X-Reality™ PRO: Ponovno odkrijte vse podrobnosti

Odkrijte razburljivi svet vrhunske jasnosti v vsaki vsebini. Zmogljivi mehanizem za obdelavo slik čudovito izboljša vsako slikovno piko, posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Uživajte v slikah z močno zmanjšanim šumom v vsaki vsebini. 

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko  

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Tanka zasnova

Zaslon ima tanek okvir s poudarki in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba.

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Predvajanje različnih formatov prek USB-ja 

Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite.  

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence  

BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z "vzorčenjem" frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc. 

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Z načinom fotookvirja poslušajte svoje fotografije

Televizor spremenite v ogromen fotookvir. Povežite ga z osebno napravo in si zbirko fotografij oglejte s številnimi privlačnimi diaprojekcijami, prikazom ure in koledarja ter vklopnim časovnikom. Dodajte zvok z radiem ali shranjenimi skladbami.

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Upravljanje kablov

Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

 

Slika Televizor Full HD RD43 / RD45

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB1

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

 

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KDL-32RD430B
Normalno | Povečaj