Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KDL-32WD755B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KDL-32WD755B
- Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Možnosti

Garancija: *

Količina:
559.00€ 479.00€ Brez DDV: 392.62€

Opis izdelka

KDL-32WD755BAEP Televizor Full HD

81 cm/ 32 palcev. 

Televizor Full HD s tehnologijo X-Reality PRO

 

Tehnični podatki        Primerjava televizorjev


ZNAČILNOSTI:

 

Slika Televizor Full HD WD75

X-Reality PRO™: jasnejša in bolj prefinjena slika 

Pri vseh vsebinah uživajte v neverjetno jasni, ostri in kakovostni sliki. Naše tehnologije za odpravljanje šumov pri vseh prizorih izostrijo sliko in odpravljajo šume, zato je slika neverjetno jasna in podrobna.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Full HD 1080p 

Pri vsem razvedrilu uživajte v sliki Full HD 1080p. Od plošč Blu-ray Disc™ do TV-storitev in fotografij v pametnem telefonu – vse si lahko ogledate v popolnoma jasni sliki na velikem zaslonu tega televizorja BRAVIA.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Predvajanje različnih formatov prek USB-ja 

Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite. 

 

Slika Televizor Full HD WD75

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Upravljanje kablov

Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Tanka zasnova

Tanka zasnova se povsem zlije z dnevno sobo in omogoča preprostejšo pritrditev na steno. Zaslon ima tanek okvir s poudarki iz aluminija in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba. Je popolna kombinacija oblike in delovanja, ki zagotavlja pristno razvedrilo.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® brezžično dostopajte do odličnega razvedrila 

Enostavno povežite z domačim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu iščete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžičnega domačnega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

 

Slika Televizor Full HD WD75

YouTube: Spletne videoposnetke predvajajte na velikem zaslonu

Zaženite aplikacijo YouTube ter si najnovejše glasbene in viralne videoposnetke oglejte na velikem zaslonu televizorja. Lahko se prijavite za dostop do seznamov predvajanja in si ogledate svoje naročnine.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Shranite trenutek z aplikacijo Photo Sharing Plus1

Vsakdo lahko deli tiste posebne spomine na velikem zaslonu. Do deset ljudi v prostoru lahko brezžično pošlje fotografije in kratke videoposnetke iz pametnega telefona v televizor BRAVIA in uživa v izbrani glasbi v ozadju. Televizor ustvari celo lastno namensko omrežje Wi-Fi®, kar je idealno za goste.

 

Slika Televizor Full HD WD75

Pametni telefon na velikem zaslonu

Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu2 predvajate s Sonyjevim televizorjem. Spomine si s sorodniki in prijatelji oglejte na velikem zaslonu

 

Slika Televizor Full HD WD75

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence  

BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z "vzorčenjem" frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc. 

 

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KDL-32WD755B
Normalno | Povečaj