Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KD-85XD8505B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KD-85XD8505B
- Razpoložljivost: 3 - 7 dni
Količina:
10,499.00€ 9,299.00€ Brez DDV: 7,622.13€

Opis izdelka

KD-85XD8505BAEP 4K HDR z Android TV XD85

214 cm/ 85 palcev

S procesorjem 4K X1™ uživajte v jasnejši sliki izjemnih barv in kontrasta

 

Tehnični podatki     


 

ZNAČILNOSTI:

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

4K HDR 1: nova generacija v kakovosti slike

Televizor z visokim dinamičnim razponom (HDR) bo popolnoma spremenil vaš pogled na televizijo. Videovsebina HDR skupaj z ločljivostjo 4K Ultra HD omogoča izjemne podrobnosti, barve in kontrast s širšim razponom svetlosti kot drugi video formati. Rezultat tega je najbolj pristna slika, ki so jo televizorji kadar koli predvajali, s čudovitimi poudarki in natančnimi podrobnostmi.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Procesor 4K X1™: en čip spremeni vse

Zmogljivi procesor 4K X1™ pri vseh vsebinah zagotavlja osupljivo kakovost slike. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in izboljša skoraj na ločljivost 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnejšimi barvami in osupljivim kontrastom.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

4K X-Reality™ PRO: vsako sliko izboljšajte na ločljivost 4K 

Odkrijte razburljivi svet vrhunsko jasne slike. Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Razlika je očitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah. 

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Zaslon TRILUMINOS™ 

BRAVIA predvaja še pristnejše barve. Ker zaslon TRILUMINOS™ izbirno povezuje barve po širokem spektru, kar omogoča posebej zasnovana osvetlitev ozadja, prefinjene barve niso prenasičene ali nenaravne. Uživajte v živahnih in pristnih slikah za vedno čustvene prizore. 

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Upravljanje kablov

Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko  

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Google Cast™: Dobro deluje z ostalimi napravami   

BRAVIA podpira Google Cast™, zato lahko preprosto pretakate priljubljeno razvedrilo, kot sta YouTube™ ali Pandora™, iz osebne naprave na vrhunskem zaslonu BRAVIA 2. Vsebine lahko pretakate iz naprav Android™, iOS™ ali prenosnega računalnika.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

BRAVIA in Android TV

Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Zdaj lahko na velikem in čudovitem zaslonu BRAVIA počnete vse, za kar ste prej uporabljali pametni telefon ali tablico. Povsem nov televizor Sony Android TV vam omogoča, da se lažje kot kdajkoli prej povežete z različnimi napravami in uživate v vseh vsebinah, od aplikacij do filmov.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati

Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje na Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer "romantične komedije", dobite seznam primernih možnosti.3

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Google Play: Svet vsebin in aplikacij    

Odkrijte filme in TV-oddaje, igre in še veliko drugih vsebin v storitvi Google Play. Uživajte v veliki, rastoči izbiri aplikacij4 na televizorju na povsem nov način.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Vrstica vsebin: iščite hitreje

Z nevsiljivo vrstico vsebin lahko hitro poiščete želen film, televizijsko oddajo ali videoposnetek. Prikličite vrstico vsebin in nadaljujte z gledanjem vsebine ter pri tem brskajte po vsebini TV v živo, na zahtevo, prenesenih televizijskih oddajah in drugem. Vrstico vsebin lahko celo prilagodite po svojih željah, da bo prikazovala vsebino, ki si jo običajno najprej ogledate. 

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

DSEE obnovi podrobnosti digitalne glasbe   

Internetni videoposnetki nizke ločljivosti, TV-oddaje in druge močno stisnjene zvočne datoteke včasih niso ravno najprijetnejše za ogled. Pri stiskanju digitalnih zvočnih vsebin se velika količina informacij izgubi. S tehnologijo Digital Sound Enhancement Engine (DSEE) se izgubljene frekvenčne komponente (še posebej visokofrekvenčne) obnovijo na naravni zvok, ki da občutek širšega zvočnega spektra.  

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Kinematografski zvok S-Force Front Surround   

Uživajte v pristnem zvoku, ki vas potegne v osrčje dogajanja. S-Force Front Surround posnema, kako možgani povezujejo vire zvoka za primerno glasnost, časovno zapoznitev zvoka in spekter zvočnih valov – samo s kanali levih in desnih zvočnikov. Z naravno reprodukcijo tridimenzionalnih zvočnih polj lahko uživate v bogatem zvoku vrhunske ločljivosti v širšem območju poslušanja.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Ustvarjen za poslušanje: ClearAudio+   

Poskrbite, da bo zvok enako pristen kot slika. ClearAudio+ natančno prilagodi zvok televizorja za pristno doživetje zvoka, ki vas obkroža. Pri vseh vsebinah boste glasbo, govor in prostorske učinke slišali jasneje in natančneje.  

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Clear Phase za tekoče in uravnotežene frekvence  

BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z "vzorčenjem" frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc. 

 

Slika 4K HDR z Android TV XD85

Spremljanje vsebin obogatite z aplikacijo TV SideView

Najdite, snemajte in govorite o vaših najljubših TV-oddajah z aplikacijo TV SideView. S tabličnim računalnikom ali pametnim telefonom (Android ali iOS) si lahko ogledate najnovejši TV-spored in trenutno najbolj priljubljene televizijske programe. Ko najdete želeno vsebino, lahko nastavite alarm, da nikoli ne zamudite najljubših oddaj. V živo tvitajte svoje odzive in poglejte, kaj pravijo drugi gledalci.

 

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KD-85XD8505B
Normalno | Povečaj