Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KDL-40WD650B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KDL-40WD650B
- Razpoložljivost: Zadnji kos

Možnosti

Garancija: *

Količina:
579.00€ 449.00€ Brez DDV: 368.03€

Opis izdelka

KDL-40WD650BAEP Televizor Full HD

102 cm/ 40 palcev. 

 

Televizor Full HD s tehnologijo X-Reality PRO

Tehnični podatki        Primerjava televizorjev


ZNAČILNOSTI:

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

X-Reality PRO™: jasnejša in bolj prefinjena slika 

Pri vseh vsebinah uživajte v neverjetno jasni, ostri in kakovostni sliki. Naše tehnologije za odpravljanje šumov pri vseh prizorih izostrijo sliko in odpravljajo šume, zato je slika neverjetno jasna in podrobna.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Full HD 1080p 

Pri vsem razvedrilu uživajte v sliki Full HD 1080p. Od plošč Blu-ray Disc™ do TV-storitev in fotografij v pametnem telefonu – vse si lahko ogledate v popolnoma jasni sliki na velikem zaslonu tega televizorja BRAVIA.

 
Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Motionflow™ XR zagotavlja tekočo sliko  

Uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih tudi pri hitrih prizorih s tehnologijo Motionflow™ XR. Ta inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Tanka zasnova   

Zaslon ima tanek okvir s poudarki in majhnimi robovi, zato se lahko osredotočite na razvedrilo s sliko, ki sega skoraj od roba do roba.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Prek vgrajenega vmesnika Wi-Fi® brezžično dostopajte do odličnega razvedrila   

Enostavno povežite z domačim omrežjem. Z vgrajenim vmesnikom Wi-Fi® lahko v spletu iščete filme, spremljate videokanale, kot je YouTube™, in dostopate do storitev, kot je TV na zahtevo. Razvedrilo lahko iz brezžičnega domačnega omrežja in interneta pretakate brez nereda zaradi kablov.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

YouTube: Spletne videoposnetke predvajajte na velikem zaslonu

Zaženite aplikacijo YouTube ter si najnovejše glasbene in viralne videoposnetke oglejte na velikem zaslonu televizorja. Lahko se prijavite za dostop do seznamov predvajanja in si ogledate svoje naročnine.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Shranite trenutek z aplikacijo Photo Sharing Plus   

Vsakdo lahko deli tiste posebne spomine na velikem zaslonu. Do deset ljudi v prostoru lahko brezžično pošlje fotografije in kratke videoposnetke iz pametnega telefona4 v televizor BRAVIA in uživa v izbrani glasbi v ozadju. Televizor ustvari celo lastno namensko omrežje Wi-Fi®, kar je idealno za goste.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Pametni telefon na velikem zaslonu

Z zrcaljenjem zaslona lahko vsebine in aplikacije v pametnem telefonu predvajate s televizorjem Sony5. Spomine si s sorodniki in prijatelji oglejte na velikem zaslonu.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Predvajanje različnih formatov prek USB-ja 

Uživajte v najljubših digitalnih vsebinah iz kateregakoli pomnilnika USB. S predvajanjem različnih formatov prek USB-ja lahko s televizorjem predvajate glasbo, videoposnetke in zbirke fotografij. Podpora za številne kodeke omogoča popolnoma vsestransko uporabo – enostavno priključite in začnite. 

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Tehnologija Clear Phase za tekoče, uravnotežene frekvence  

BRAVIA uporablja zmogljiv računalniški model za analizo in odpravljanje nepravilnosti v odzivu zvočnika. To počne z "vzorčenjem" frekvence zvočnikov z večjo natančnostjo. Te informacije se nato dovajajo nazaj za izravnavo morebitnih najvišjih in najnižjih tonov v naravnem odzivu zvočnika ter zagotavljajo čist in naraven zvok z nemoteno, pravilno reprodukcijo vseh frekvenc. 

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Upravljanje kablov

Kabli so popolnoma skriti. Kable lahko elegantno zložite na hrbtni strani televizorja in jih speljete skozi stojalo. Tako bo vse urejeno.

 

Slika Televizor Full HD WD60 / WD65

Televizor spremenite v digitalni snemalnik: Snemanje na trdi disk USB 2

Shranite najljubše TV-oddaje na zunanji trdi disk USB, da boste lahko v njih uživali kadarkoli. Digitalne oddaje lahko neposredno ali s časovnikom snemate na katerikoli trdi disk USB z zmogljivostjo do 2 TB. Med gledanjem oddaje preprosto pritisnite REC za začetek snemanja, ki se bo po koncu programa samodejno prekinilo.

 

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KDL-40WD650B
Normalno | Povečaj