Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

SBH52

- Proizvajalec: Xperia phone
- Šifra izdelka: SBH52
- Razpoložljivost: Zadnji kos
Količina:
99.90€ Brez DDV: 81.89€

Opis izdelka

Pametne Bluetooth® slušalke SBH52

Globoki basi, čisti visoki toni – seznanite svoj Xperia phone s pametnimi Bluetooth® slušalkami SBH52 in uživajte v glasbi, kot mora biti slišana.

Čarovnija glasbe. In NFC*

Globoki basi, čisti visoki toni – seznanite svoj Xperia phone s pametnimi Bluetooth® slušalkami SBH52 in uživajte v glasbi, kot mora biti slišana. Da pričnete z zabavo, samo dotaknite napravi skupaj. To je le eden izmed Sonyjevih dodatkov pametnemu telefonu, ki uporablja čarovnijo NFC.

* Opomba: Pametni telefon mora imeti omogočen NFC. Če ne, se uporablja običajna Bluetooth ® povezava.

Slušalka in slušalke

S tem inovativnim ročnim audio dodatkom, si lahko privoščite udobno in enostavno izkušnjo klicanja. Oseba, s katero se pogovarjate, bo imela popolnoma jasen zvok glasu med klicem. Ko sprejemate klic preko pametnega telefona, lahko vidite, kdo kliče na zaslonu SBH52. Pritisnite enkrat za odgovor. Lahko uporabite SBH52 za ​​pregled zadnjih klicev in kličite nazaj neposredno. Svobodno se gibajte in pustite vaš telefon v žepu, torbi ali kjerkoli v Bluetooth ® dosegu (do 10 metrov). Za prostoročno telefoniranje priključite slušalke (priložene v kompletu).

 

Tehnični podatki
 
 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:Oznake: SBH52, SBH-52
SBH52
Normalno | Povečaj