Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

MDR-1000X

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: MDR-1000X
- Razpoložljivost: Na zalogi

Možnosti

Barva: *

Količina:
429.00€ 299.00€ Brez DDV: 245.08€

Opis izdelka

MDR-1000X Slušalke z zvokom visoke ločljivosti in odpravljanjem šumov

 

Najboljše slušalke z odpravljanjem šumov v panogi

Slušalke z odpravljanjem šumov na naglavnem traku z mehanizmom SENSE ENGINE, zvokom visoke ločljivosti in tehnologijo DSEE HX


Tehnični podatki


 

 

Vrhunska funkcija odpravljanja šumov

Vrhunska funkcija odpravljanja šumov

Sonyjeve slušalke še nikoli doslej niso tako učinkovito nadzirale šuma. Z najnovejšimi funkcijami in tehnikami je odpravljanje šumov s slušalkami MDR-1000X najboljše v panogi . Nizkofrekvenčni hrup vozil in srednje do visoko frekvenčni zvok, vključno z glasovi, se je s slušalkami MDR-1000X, v primerjavi z našimi prejšnjimi Sonyjevimi modeli z odpravljanjem šumov, zmanjšal.

Šum, zajet in obvladan

Šum, zajet in obvladan

Nove visoko občutljive pogonske enote učinkovito filtrirajo neželeni šum, medtem ko tehnologija z dvema senzorjema za zaznavanje hrupa uporablja notranje in zunanje mikrofone za zaznavanje in odpravljanje zvoka iz okolice. Tesno prilegajoče se uretanske ušesne blazinice prekrivajo uho in blokirajo motnje.

Posvetite se svetu. Izključite svet.

Posvetite se svetu. Izključite svet.

Z mehanizmom SENSE ENGINE lahko nadzirate zvok. Poslušajte le tisto, kar želite slišati in prav nič drugega. Z mehanizmom SENSE ENGINE lahko že s preprostim dotikom izbirate svojo glasbo.  

Optimizira in se prilagodi vam

Optimizira in se prilagodi vam

Te slušalke analizirajo vaše osebne značilnosti in slog nošenja ter nato optimizirajo zvok vašim potrebam. 

Izklopite glasbo za pogovor

Izklopite glasbo za pogovor

Pogovarjajte se, ne da bi sneli slušalke. Raven glasnosti predvajanja glasbe lahko nemudoma zmanjšate tako, da položite eno roko čez ohišje.   

Uživajte v glasbi in ne zamudite nobene besede

Uživajte v glasbi in ne zamudite nobene besede

Poslušajte glasbo brez motenj, medtem ko vam ne uidejo pomembna sporočila in najave.

Uživajte v zvoku pa vendar bodite pozorni na okolico

Uživajte v zvoku pa vendar bodite pozorni na okolico

Ne preslišite pomembnih vsakodnevnih zvokov, kot so zvoki v prometu, medtem ko se v ozadju predvaja glasba.

Resnično pristen zvok

Resnično pristen zvok

Prisluhnite glasbi, ki je zvesta izvirnemu posnetku z zvokom visoke ločljivosti. Tehnologija S-Master HX je optimizirana za zvok visoke ločljivosti, zmanjšuje popačenje in vam omogoča, da uživate v vseh odtenkih svoje glasbe. Slušalke vključujejo tudi zmogljivo 40 mm pogonsko enoto s polimerskimi membranami s tekočimi kristali za močne ritme in lahko predvajajo poln razpon frekvenc do 40 kHz.

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Obnovite kakovost stisnjenih datotek

Tehnologija DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) kakovost zvoka stisnjenih digitalnih glasbenih datotek (mp3, ACC, ATRAC in WMA) približa zvoku visoke ločljivosti. Tehnologija DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

Visokokakovostno brezžično poslušanje s kodekom LDAC

Visokokakovostno brezžično poslušanje s kodekom LDAC

LDAC prenaša približno trikrat več podatkov (pri najvišji hitrosti prenosa: 990 kb/s) kot običajni Bluetooth®, zato vsebino zvoka visoke ločljivosti doživite v izjemni kakovosti zvoka, ki je blizu visoki ločljivosti .

Luksuzno usnje

Luksuzno usnje

Mehko umetno usnje na ohišju in ušesnih blazinicah daje slušalkam luksuzen videz in občutek. Zasnovane so tako, da se varno prilegajo čez ušesa, kar vam omogoča večurno udobno poslušanje.

Primerne za na pot

Primerne za na pot

Ko ste na poti, je slušalke zaradi vrtljivih ušesnih čašic mogoče preprosto shraniti v kovček, torbico ali priloženo prenosno torbo.  

Podrsnite in pritisnite

Podrsnite in pritisnite

Preprosto se dotaknite plošče za upravljanje s kretnjami na slušalkah, da zaustavite, predvajate zvok, preskočite skladbe, spremenite raven glasnosti ali aktivirate funkcije glasovnega pomočnika v pametnem telefonu.

 

 

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:MDR-1000X
Normalno | Povečaj