Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

KD-75XD9405B

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: KD-75XD9405B
- Razpoložljivost: Na zalogi

Možnosti

Garancija: *

Količina:
7,499.00€ 3,999.00€ Brez DDV: 3,277.87€

Opis izdelka

KD-75XD9405BAEP 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

189 cm/ 75 palcev

S procesorjem 4K X1™ uživajte v jasnejši sliki izjemnih barv in kontrasta

Tehnični podatki      


 

ZNAČILNOSTI:

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

4K HDR 1: nova generacija v kakovosti slike

Televizor z visokim dinamičnim razponom (HDR) bo popolnoma spremenil vaš pogled na televizijo. Videovsebina HDR skupaj z ločljivostjo 4K Ultra HD omogoča izjemne podrobnosti, barve in kontrast s širšim razponom svetlosti kot drugi video formati. Rezultat tega je najbolj pristna slika, ki so jo televizorji kadar koli predvajali, s čudovitimi poudarki in natančnimi podrobnostmi.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Procesor 4K X1™: en čip spremeni vse

Zmogljivi procesor 4K X1™ pri vseh vsebinah zagotavlja osupljivo kakovost slike. Izvirno sliko TV-oddaj, filmov Blu-ray, DVD-jev in celo internetnih videoposnetkov 4K inteligentno analizira in izboljša skoraj na ločljivost 4K. Uživajte v neverjetno jasni sliki 4K s pristnejšimi barvami in osupljivim kontrastom.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Slim Backlight Drive™ – vrhunska slika in zasnova

Naša edinstvena tehnologija Slim Backlight Drive zagotavlja osupljivo kakovost slike in neverjetno tanko zasnovo. 2

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

X-tended Dynamic Range™ PRO: čudovita osvetlitev iz ozadja

Signal HDR zagotavlja še čudovitejšo sliko pri vsakem prizoru, saj s z živahnejšimi barvami še izboljša visoki dinamični razpon.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

4K X-Reality™ PRO: vsako sliko izboljšajte na ločljivost 4K 

Odkrijte razburljivi svet vrhunsko jasne slike. Naša najzmogljivejša tehnologija za obdelavo slike 4K čudovito izboljša vsako slikovno piko. Posamezne dele prizora pa analizira in uskladi s posebno zbirko slikovnih podatkov, ki ločeno obravnava teksturo, kontrast, barvo in robove. Razlika je očitna z vrhunsko pristno in podrobno sliko pri vseh vsebinah. 

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Zaslon TRILUMINOS™

Sonyjev edinstveni zaslon TRILUMINOS užitek ob gledanju izboljša s širšo paleto barv in naravnejšimi odtenki. Zasloni TRILUMINOS najbolje reproducirajo rdeče, zelene in modre odtenke, ki jih televizorji običajno težko natančno predvajajo. S široko barvno paleto in natančnim stopnjevanjem čudovito predvajajo tudi kožne odtenke.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Zatopite se v 3D    

Uživajte v združljivih filmih Blu-ray, TV-oddajah in spletnih videoposnetkih z izjemno podrobno 3D-sliko. Glejte slike z naravnejšo globinsko ostrino in se še bolj zatopite v športne dogodke, filme in igre.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Z Motionflow™ XR je slika vedno tekoča

S tehnologijo Motionflow™ XR uživajte v tekočih in ostrih podrobnostih, tudi pri hitrih prizorih. Inovativna tehnologija ustvarja in vstavlja dodatne sličice med izvirne. Primerja ključne vidne dejavnike pri zaporednih sličicah, nato pa predvidi manjkajoče dogajanje v zaporedjih. Nekateri modeli celo dodajo črno sličico za nezamegljen, kinematografski pogled.    

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Visi kot slika 

Televizor lahko namestite na tanek stenski nosilec, zato visi kot prava umetnina. Edinstveni hladilni sistem zrak vleče navpično skozi televizor za zanesljivo delovanje3.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Izjemno tanek zaslon z ravno površino

Zaslon tega izjemno tankega televizorja 4K HDR je povsem raven in brez dvignjene plošče, zato so robovi skoraj nevidni.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Urejen zadnji del

Zaradi strukture s ploščo za skrite kable so kabli vedno popolnoma skriti. Vsi kabli so popolnoma zakriti za ploščo in so napeljani po osrednjem delu stojala, zato je vse videti urejeno.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Google Cast™: Dobro deluje z ostalimi napravami

BRAVIA podpira Google Cast™, zato lahko enostavno pretakate najljubše razvedrilo, kot je YouTube™, iz osebne naprave na vrhunskem zaslonu BRAVIA4. Vsebine lahko pretakate iz naprav Android™, iOS™ ali prenosnega računalnika. 

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

Uporabite glasovno iskanje in povejte, kaj želite gledati

Porabite manj časa za brskanje in več časa za gledanje vsebin. Glasovno iskanje na Android TV™ omogoča enake funkcije kot Googlovo iskanje, pri čemer lahko v različnih storitvah iščete vsebino brez zamudnega vnašanja besedila. Dobite lahko tudi priporočila; če izgovorite na primer "romantične komedije", dobite seznam primernih možnosti.

 

Slika 4K HDR z Android TV XD94 / XD93

BRAVIA in Android TV

Vaš pametni televizor je pravkar postal še pametnejši. Zdaj lahko na velikem in čudovitem zaslonu BRAVIA počnete vse, za kar ste prej uporabljali pametni telefon ali tablico. Povsem nov televizor Sony Android TV vam omogoča, da se lažje kot kdajkoli prej povežete z različnimi napravami in uživate v vseh vsebinah, od aplikacij do filmov.

 

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:KD-75XD9405B
Normalno | Povečaj