Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

UBP-X700

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: UBP-X700
- Razpoložljivost: V prihodu
Količina:
299.00€ 274.50€ Brez DDV: 225.00€

Opis izdelka

UBP-X700 predvajalnik 4K Ultra HD Blu-ray

Še bolj se približajte resničnosti

 

S tem predvajalnikom 4K Ultra HD Blu-ray™ si lahko zagotovite najboljši sedež doma. Napreden prostorski zvok, podrobnosti 4K in živahne slike visokega dinamičnega razpona ponujajo vizualno doživetje, ki doslej še ni bilo mogoče.

 

Tehnični podatki


 

Značilnosti:

S predvajalnikom 4K Ultra HD™ bolje izkoristite svoje filme.

S predvajalnikom 4K Ultra HD™ bolje izkoristite svoje filme.

Z novimi ploščami 4K Ultra HD Blu-ray™ in storitvami pretakanja 4K doživite filme v štirikratni ločljivosti običajnega predvajalnika Blu-ray™ (Full HD).

 

 

HDR10 

HDR10 

Signal HDR10 vsebuje do 100-krat več svetlosti kot standardni (SDR) signal, kar močno poveča najvišjo raven svetlosti, pri čemer se ohranijo globoki odtenki črne z visoko stopnjo podrobnosti. Vse to zagotavlja popolnoma novo doživetje ob gledanju.

 

DOLBY VISION™

DOLBY VISION™

Poživite prizore z osupljivimi poudarki, globljimi temnimi odtenki in živahnimi barvami. Dolby Vision™ je HDR-rešitev, ki vam v vašem domu zagotavlja tridimenzionalno in privlačno kinematografsko doživetje. 

 

Vse barve v naravi

Vse barve v naravi

Podpora za nove barvne prostore BT.2020 pomeni dostop do širšega razpona barv kot z običajnimi televizijski signali. Z izredno širokim barvnim prostorom ustvarjalci barv zagotovijo veliko bolj nasičene in bolj naravne barve, od globokovodnih modrih do naravnih zelenih in živahnih rdečih.

Bogatejša slika na katerem koli zaslonu.

Bogatejša slika na katerem koli zaslonu.

Oglejte si filme 4K HDR tudi na televizorjih brez tehnologije HDR ter uživajte v več sencah in poudarjenih podrobnostih. S pretvorbo HDR-SDR se izredno široko območje svetlosti tehnologije HDR pametno prilagodi sliki SDR, pri čemer je tudi pri običajnih televizorjih SDR ohranjena izjemna kakovost slike.

 

Predvaja vse

Predvaja vse

Zmogljivost predvajanja predvajalnika UBP-X700 precej presega plošče 4K UHD Blu-ray™. Gledate, poslušate in pretakate lahko skoraj vse, vključno z večino oblik zapisa videoposnetkov in zvoka najvišje visoke ločljivosti ter priljubljenimi storitvami za pretakanje.

 

Najboljši predvajalnik

Najboljši predvajalnik

Vse svoje zbirke CD-jev, DVD-jev in plošč Blu-ray™ priročno predvajajte z enim univerzalnim predvajalnikom.

 

 

Združljiv z digitalno glasbo.

Združljiv z digitalno glasbo.

Predvajalnik UBP-X700 podpira širok nabor glasbenih formatov, od AAC in zvoka PCM do DSD s frekvenco 11,2 MHz.

 

 

Pretočite, si oglejte in predvajajte 

Pretočite, si oglejte in predvajajte 

Predvajajte filme prek povezave USB ali domačega omrežja. Da si lahko ogledujete svoje priljubljene filme in domače videoposnetke, predvajalnik UBP-X700 podpira najbolj priljubljene vrste videodatotek.

 

Pretakajte filme in televizijske oddaje v kakovosti 4K. 

Pretakajte filme in televizijske oddaje v kakovosti 4K. 

Izkusite hitro in stabilno pretakanje iz različnih storitev. Z izdelkom UBP-X700 lahko pri povezavi Wi-Fi s tehnologijo MIMO pretakate video vsebino 4K.

 

 

Združite svojo opremo. 

Združite svojo opremo. 

Priključite AV-tehnologijo na UBP-X700 prek etherneta, izhoda HDMI in koaksialnega izhoda SPDIF.

 

 

Zasnovan za skupno poslušanje 

Zasnovan za skupno poslušanje 

Izboljšajte razvedrilo. Predvajalnik UBP-X700 povežite z zvočniškim modulom in se prepustite doživetju pristnega prostorskega zvoka. 

 

 

Brezhibno delovanje

Brezhibno delovanje

V intuitivnem meniju in vmesniku so aplikacije in funkcije organizirane enostavno in inteligentno, zato vedno najdete, kar iščete. 

 

 

Pametnejši način upravljanja 

Pametnejši način upravljanja 

Upravljajte predvajalnik Blu-ray Disc™ s tabličnim računalnikom na pametnem telefonu (Android ali iOS), z aplikacijo Video & TV Sideview pa si oglejte več informacij o vsebinah, ki jih spremljate.

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:UBP-X700
Normalno | Povečaj