Zaradi čim boljše kvalitete storitev uporabljamo piškotke (cookies). Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate z uporabo naših piškotkov.    Sprejmem piškotke   Preberi več

Novi izdelki

WH-H800

- Proizvajalec: SONY
- Šifra izdelka: WH-H800
- Razpoložljivost: Po naročilu

Možnosti

Barva: *

Količina:
239.00€ 219.00€ Brez DDV: 179.51€

Opis izdelka

WH-H800 Brezžične slušalke z zvokom visoke ločljivosti

Dopolnite svoj slog z boljšim zvokom s slušalkami h.ear on 2 Mini Wireless. Zvok visoke ločljivosti je izjemen ob boljšem pretakanju prek povezave Bluetooth s tehnologijo LDAC. S kompaktno, zložljivo zasnovo so povsod z vami.

Naušne zložljive slušalke z zvokom visoke ločljivosti, s povezljivostjo Bluetooth® in s tehnologijama LDAC™ ter DSEE HX™.


Tehnični podatki


 

ZNAČILNOSTI:

 

Harmonija barv

Harmonija barv

Nova ponudba slušalk h.ear vključuje barve, ki se zlijejo z vašim življenjskim slogom. Barvni odtenki in različne barve se prilegajo različnim glasbenim tonom. Preskusite jih s svojimi najljubšimi oblačili in videli boste, da se vse odlično ujema v brezbrižni harmoniji.

 

Ustreza vam in vašemu načinu življenja

Ustreza vam in vašemu načinu življenja

Lahek naglavni trak se prilagodi obliki glave in frizuri, da ste videti kar najlepše. Poleg tega ne nosite brezžičnih slušalk h.ear on 2 Mini, saj jih je mogoče zložiti za lažje prenašanje.

 

 

Resnično pristen zvok

Resnično pristen zvok

Uživajte v izjemno podrobnem zvoku studijske kakovosti in visoke ločljivosti, ki presega kakovost CD-jev. Strast do glasbe združuje vse komponente, od signala do zvočnika, zato se počutite, kot da bi izvajalec nastopal pred vami. 

 

Znova prisluhnite vsem podrobnostim glasbe

Znova prisluhnite vsem podrobnostim glasbe

Tehnologija DSEE HX obnovi visoke tone, izgubljene med stiskanjem, za bogat in naraven zvok digitalnih glasbenih datotek. 

 

 

Boljša zvočna povezava BLUETOOTH®

Boljša zvočna povezava BLUETOOTH®

S tehnologijo LDAC prenesete več podatkov kot z običajno brezžično povezavo Bluetooth, pri čemer je kakovost zvoka izjemna in bliže zvoku visoke ločljivosti.

 

 

Natančno nastavite zvok

Natančno nastavite zvok

Z brezplačno aplikacijo Sony | Headphones Connect lahko spremenite nastavitve zvoka v pametnem telefonu. Prilagodite izenačevalnik, poudarite nizke tone in izberite prednastavitve nizkih tonov, da prilagodite glasbo svojim željam.

 

Baterija za ves dan

Baterija za ves dan

Od enega do drugega polnjenja preteče do 24 ur, zato lahko v glasbi uživate od jutra do večera. Baterija se hitro napolni – priključite jo za 10 minut in že bo dovolj polna, da boste predvajali glasbo 90 minut.

 

Ocene (0)

Napiši mnenje

Ime za prikaz:


Tvoje mnenje: Opomba: HTML koda je onemogočena!

Ocena: Slabo           Odlično

Prosim prepiši varnostno kodo:WH-H800
Normalno | Povečaj