PS5 ARMORED CORE VI: FIRES OF RUBICON COLLECTOR'S EDITION

(0 ocen)

Na oddaljenem planetu Rubikon 3 so odkrili skrivnostno novo snov. Ta snov naj bi kot vir energije bistveno izboljšala tehnološke in komunikacijske zmogljivosti človeštva. Namesto tega je snov povzročila katastrofo, ki je planet in okoliške zvezde zajela v.... Celoten opis

  • 249,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: 1 - 3 dni

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 48 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

PS5 igra ARMORED CORE VI: FIRES OF RUBICON COLLECTOR'S EDITION

Na oddaljenem planetu Rubikon 3 so odkrili skrivnostno novo snov. Ta snov naj bi kot vir energije bistveno izboljšala tehnološke in komunikacijske zmogljivosti človeštva. Namesto tega je snov povzročila katastrofo, ki je planet in okoliške zvezde zajela v plamene in nevihte ter oblikovala sistem Gorečih zvezd.

Skoraj pol stoletja pozneje se je ista snov ponovno pojavila na planetu Rubikon 3, ki je bil zaradi katastrofe onesnažen in zaprt.

Izvenzemeljske korporacije in odporniške skupine se borijo za nadzor nad snovjo. Igralec se kot neodvisni plačanec infiltrira v Rubikon in se znajde v boju za snov s korporacijami in drugimi frakcijami.

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!