PS4 ASSASSIN'S CREED ODYSSEY

(0 ocen)

Tokrat se iz puščav Egipta selimo v antično Grčijo, v obdobje najbolj razvejane mitologije, ko so stvarniki upravljali s svetom z Olimpa. Obdobje junaštev, polbogov in bogov, ki imajo s stvarjenci veliko skupnih lastnosti, z izjemo nadnaravnih moči, seved.... Celoten opis

  • 14,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra ASSASSIN'S CREED ODYSSEY

Napišite svojo epsko odisejo in postanite legendarni špartanski junak. Oblikujte svojo usodo v svetu na robu propada. Opazujte, kako se zgodovina odvija v vedno spreminjajočem se svetu, ki ga oblikujejo vaše izbire.

Z vsako odločitvijo, ki jo naredite in vsakim razmerjem, ki ga ustvarite, si krojite lastno usodo. Prilagodite svojo opremo in obvladajte nove posebne sposobnosti, prilagodite znanje vašega junaka za vaš stil igranja. Borite se v Grčiji, borite se v visceralnih bitkah na kopnem in morju in postanite resnični junak legende.

Podajte se na popotovanje iz skromnih začetkov do živih legend v vlogi Alexiosa ali Kassandre. Prilagodite svojo opremo, nadgradite svoje sposobnosti in prilagodite svojo ladjo na poti, da postanete spartanski junak.

Od zasneženih višin, do globin Egejskega morja lahko raziskujete celotno deželo, polno neokrnjene narave in mest na vrhu grške zlate dobe. 

     

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!