Akcija – Posebne akcijske ponudbe s popusti nad 40% ter odprodaja razstavnih eksponatov Na izdelke
 

PS4 CALL OF DUTY: MODERN WARFARE

(0 ocen)
  • 59,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 69,99€
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

PS4 igra CALL OF DUTY: MODERN WARFARE

*Zgodnji dostop do večigralske bete se na PS4 začne 12. septembra 2019, odprta beta pa se začne 14. septembra 2019; ostale platforme sledijo. Datum začetka bete in platforma se lahko spremenita. Več informacij najdete na www.callofduty.com/beta. Odprta beta bo trajala najmanj dva dni. Ponudba pri sodelujočih prodajalcih velja omejen čas in dokler so na zalogi šifre za beto. Obvezna je internetna povezava in morda boste potrebovali naročnino za spletno igranje.

Preizkusite najprivlačnejše večigralstvo v seriji Call of Duty doslej!

Ultimativno spletno igrišče v Call of Duty: Modern Warfare pomeni največjo večigralsko revolucijo v seriji. Prinaša najboljše streljanje čez merek v okviru zvrsti in največ orožij v zgodovini niza CoD. Po eni strani je občutek znan, po drugi pa povsem nov, pri čemer je izkušnja izredno napeta in zvesta resničnosti. Call of Duty®: Modern Warfare izide 25. oktobra 2019.

Ste nared za prekinitev vseh stikov? Prihaja novi Modern Warfare®!

Še nikdar ni toliko viselo na nitki! Igralec bo prevzel vlogo smrtonosnega specialca v napeti pripovedi o globalnem ravnotežju moči. Call of Duty®: Modern Warfare® bo vsakogar ovil v surovo, neusmiljeno in provokativno pripoved, ki bo stregla z nenehno napetostjo in bo osvetlila spremenljivo naravo modernega vojskovanja. Igro razvija prvotni studio, Infinity Ward, kjer so ikonski Modern Warfare® razdrli in ga zgradili čisto na novo! 

Udarna in dramatična enoigralska zgodbena kampanja bo zakoličila nove meje in prelomila pravila, kakor jih zna samo Modern Warfare. Igralec se bo udeležil neverjetnih skrivnih operacij v raznoliki družbi mednarodnih specialcev in borcev za svobodo. Selil se bo med znanimi evropskimi mesti in izmišljenimi, toda nemirnimi vročimi točkami na Bližnjem vzhodu. 

Zgodba pa se tam še ne bo končala … 

V Call of Duty: Modern Warfare se bodo igralci znašli sredi privlačne pripovedi, ki bo zaobjela vso igro. V klasičnem večigralstvu bo moč stopiti na ultimativno spletno igrišče, medtem ko bo niz elitnih operacij omogočil sodelovanje igralcem vseh spretnostnih nivojev.

 

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!