CEA-M960T Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-M

(0 ocen)

Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-M Idealna kartica CFexpress tipa A za profesionalne fotoaparate in industrijsko uporabo.... Celoten opis

  • 819,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: V prihodu

Ugodnost ob nakupuOb nakupu tega izdelka prejmete ugodnost: Vračilo kupnine v višini 100€
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

CEA-M960T

Pomnilniška kartica CFexpress tipa A serije CEA-M

CFexpress tipa A – novi standard za kompaktno shranjevanje

  • Izjemno visoka hitrost zapisovanja do 700 MB/s2 za zaporedne in posnetke visoke ločljivosti; VPG (Video Performance Guarantee) 200
  • Izjemna zanesljivost v ekstremnih pogojih, združena s TOUGH zmogljivostjo in pametno programsko opremo

Hitrost brez primere

S Sonyjevimi pomnilniškimi karticami CFexpress tipa A, ki so idealne za uporabo z naprednimi fotoaparati, kakršen je α7S III, lahko močno izboljšate delovne procese za obdelavo profesionalnih videoposnetkov in fotografij. Prve kartice CFexpress tipa A na svetu – odlikuje jih izjemna hitrost, skoraj dvakrat višja od hitrosti najboljših kartic SDXC v kompaktnem ohišju s podobnimi lastnostmi. S hitrostjo zapisovanja do 700 MB/s in vzdržljivostjo na profesionalni ravni se s Sonyjevimi karticami CFexpress tipa A odpira cela vrsta novih ustvarjalnih možnosti.

MRW-G2 je novi čitalec spominskih kartic CFexpress Card Reader, ki je prilagojen uporabi s spominskimi karticami Sony CFexpress tipa A in v celoti izkorišča njihovo izjemno hitrost branja. Ta čitalec je obenem združljiv s SD druižbe Sony.

TOUGH zmogljivost

Spominska kartica Sony CFexpress tipa A je izjemno robustna in ustrezne standarde CFexpress presega za trikrat do petkrat, kar pomeni, da lahko prenese silo upogibanja do 70 N in padce z do 5 metrov višine. Kartica je prav tako odporna na temperaturo, rentgenske žarke, je antistatična in opremljena z zaščito pred UV sevanjem ter tako izpolnjuje vse pogoje za uporabo v zahtevnih razmerah.

Brezskrbna uporaba

Uporabniki kartic Sony CFexpress si lahko prenesejo brezplačna programa Media Scan Utility in Memory Card File Rescue.

Programska oprema za osebni računalnik Media Scan Utility samodejno preveri vašo spominsko kartico Sony CFexpress vsakič, ko jo z osebnim računalnikom povežete z uporabo čitalca MRW-G2. Programska oprema vas obvešča o stanju vaše kartice in vam sporoča ali se približujete oz. ste že dosegli mejo zmogljivosti pomnilnika.

Memory Card File Rescue medtem prepreči najhujšo nočno moro vsakega fotografa – neželen izbris fotografij, ki pomeni popolno izgubo neprecenljivega dela. Ta programska oprema obnovi po nesreči izbrisane datoteke, vključno s fotografijami v formatu RAW in visoki ločljivosti ter video posnetke, kar vaše delo zaščiti pred neželenim izbrisom.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!