Akcija – Posebne akcijske ponudbe s popusti nad 40% ter odprodaja razstavnih eksponatov Na izdelke
 

PS4 CONCRETE GENIE

(0 ocen)
  • 26,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 29,99€
  • Razpoložljivost: 1 - 3 dni

PS4 igra CONCRETE GENIE

V tej ganljivi akcijski pustolovščini, kjer je ustvarjalnost ključnega pomena, je vaša naloga, da oživite osupljivo okolje in nagajive like. Prevzemite nadzor nad najstnikom Ashem, ki ga vrstniki ustrahujejo, zato izkorišča moč čarobnih barv, da z njimi premaga svoje ustrahovalce in ponovno oživi svoje zapuščeno mesto ter ga reši propada.

Vzemite svoj čarobni čopič in začnite slikati zapuščeno Densko nazaj v življenje v vlogi najstnika Asha, ki pokaže veliko domišljije kot glavni junak te ganljive akcijske pustolovščine, na voljo ekskluzivno na sistemu PS4.

Obkroženi ste z onesnaženjem in lovijo vas nasilneži, vendar lahko samo vi obnovite to nekoč živahno in svetlo obmorsko mesto z močjo živih barv ter očistite njegove ulice.

Ustvarite lastno ulično umetnost na onesnaženih zidovih v Denski in glejte, kako naslikani nagajivi duhci oživijo in pomagajo. Vsak duhec ima čarobne elementarne moči, ki vam pomagajo rešiti uganke in premagati nasprotnike, hkrati pa so ključ do spreminjanja Asheve usode in usode mesta Denska ...

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!