PS5 DEATH STRANDING

(0 ocen)

DEATH STRANDING Od legendarnega ustvarjalca igre Hideo Kojima prihaja izkušnja, ki definira žanr ter je zdaj razširjena in predelana za PS5 v tej vrhunski različici DIRECTOR’S CUT..... Celoten opis

  • 29,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS5 igra DEATH STRANDING: DIRECTOR'S CUT

Povežite razbito družbo v vrhunski izkušnji igre Death Stranding za PlayStation®5.

Od legendarnega ustvarjalca igre Hideo Kojima prihaja izkušnja, ki definira žanr ter je zdaj razširjena in predelana za PS5 v tej vrhunski različici DIRECTOR’S CUT.

V prihodnosti je skrivnosten dogodek, znan kot Death Stranding, odprl vrata med svetom živih in mrtvih, zaradi česar groteskna bitja iz posmrtnega življenja pohajajo po padlem svetu, kjer skorajda ni nobene družbe.

Igrate Sama Bridgesa in vaša misija je človeštvu zagotoviti upanje s povezovanjem zadnjih preživelih v opustošeni Ameriki.

Lahko znova zedinite uničeni svet, korak za korakom?

Glavne značilnosti:

- Predelano za konzolo PS5

- Izkusite razširjeno zgodbo skozi nove misije v razširjenem področju. Izkoristite dodatna orožja in vozila, spopadite se z novimi vrstami sovražnikov in raziščite nove lokacije, kot je strelišče in dirkališče z dodatnimi misijami in mini igrami.

- Ostanite povezani z drugimi igralci z vsega sveta.* Donirajte vredne surovine, da znova zgradite strukture v svojem svetu in svetovih drugih igralcev. Strukture igralcev, ki se pojavijo v vašem svetu, lahko podprete z všečki in jih tako nagradite za njihov prispevek.

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!