PS4 DRIVECLUB VR

(0 ocen)

Evolution Studios je ekskluzivno za PlayStation 4 razvil igro Driveclub, ki se vrti le okoli igralca in njegovih soigralcev. Igra spodbuja timsko delo, saj morajo igralci sodelovati z namenom, da bi osvojili nagrade. Igra dopušča solo dirkanje, v dirkaški.... Celoten opis

  • 24,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 39,99€
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra DRIVECLUB VR

Občutite hitrost

Sedite za volan – DRIVECLUB bo pognal motorje v visoke obrate v naslednji sezoni izredno vznemirljive dirkalne igre.

DRIVECLUB VR združuje osupljivo grafično moč in povezljivost sistema PlayStation 4 z neprekosljivo poglobitvijo, ki jo prinaša PlayStation VR, in vas popelje na najbolj osupljiva prizorišča na svetu v najmočnejših produkcijskih avtomobilih sveta.

Doživite kanadsko dolino Fraser ali umirjeno jezero Šoji na Japonskem kot še nikdar doslej s popolnoma novim naborom funkcij, kot je tempomat, s pomočjo katerega si boste lahko ležerno ogledovali znamenitosti, in »virtualni sopotnik«, da boste podoživeli najboljše kroge s sopotnikovega sedeža.

Z novim izborom mestnih prog se je skupno število povzpelo na osupljivih 114. Privežite se v enega izmed 80 ikonskih visokozmogljivih avtomobilov, ostro zapeljite v ovinke, da bodo zacvilila kolesa, švigajte čez ravne dele in planite čez ciljno črto, ki bo videti, kot da bi jo lahko prijeli.

Spletne strežnike za igre DRIVECLUB, DRIVECLUB VR in DRIVECLUB bomo izklopili 1. aprila 2020 (ob 00.59 CEST). Takrat bodo prekinjene vse spletne funkcije (vključno s spletnimi večigralskimi načini). Te igre boste še vedno lahko igrali in uživali v načinih za enega igralca brez internetne povezave.

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!