PS5 ELDEN RING: SHADOW OF THE ERDTREE COLLECTOR'S EDITION

(0 ocen)

Days Gone je igra, postavljena v svet po pandemiji, že prežvečenega, virusa, ki v ljudeh omrtvi možganske celice in vključi zgolj primitivne nagone..... Celoten opis

  • 249,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 48 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

PS5 igra ELDEN RING: SHADOW OF THE ERDTREE COLLECTOR'S EDITION

 

ELDEN RING, dobitnik več sto priznanj, med drugim nagrade The Game Awards za igro leta in nagrade Golden Joystick Awards za ultimativno igro leta, prinaša novo pustolovščino v deželi Tarnished in Lands Between. 
ELDEN RING Shadow of the Erdtree DLC je doslej največja razširitev podjetja FromSoftware, v kateri morajo igralci razvozlati skrito skrivnost sveta iz priznane fantazijske akcijske RPG igre.

Nova zgodba
Pod vodstvom empirijanke Miquelle so igralci povabljeni v Deželo senc, kraj, ki ga zakriva Erdtree in kamor je prvič stopila boginja Marika. V teh nenavadnih novih deželah igralci odkrivajo temačne skrivnosti sveta, pri čemer spoznajo druge, ki s skritimi motivi sledijo Miquellinim stopinjam.

Raziskovanje znanega sveta, polnega novih skrivnosti

ELDEN RING Shadow of the Erdtree igralce popelje onkraj Dežele med in raziskuje Deželo senc, povsem nov svet iz igre ELDEN RING. 
Igralci lahko nemoteno potujejo sem in tja med njenimi obsežnimi zemljevidi, prepletenimi z različnimi situacijami in skrbno izdelanimi temnicami, v katerih se sprehajajo grozeči sovražniki.

Še bolj poglobljen RPG

Shadow of the Erdtree dodaja novo orožje, opremo, veščine orožja in magijo, ki jih ni mogoče najti v osnovni igri ELDEN RING, skupaj z novimi sovražniki, srečanji z šefi in zapleti, da bi še povečali svobodo igralcev RPG.  Z novimi močmi, ki jih lahko pridobite, se spopadite s temi grožnjami.

ELDEN RING Shadow of the Erdtree Edition je paket osnovne igre ELDEN RING in razširitve Shadow of the Erdtree. Fizične maloprodajne različice so na voljo samo za PlayStation®5, Xbox Series X|S. Osnovna igra je na disku.

Prednaročilo vključuje bonus Gesture “Ring of Miquella”.

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!