PS4 FALLOUT 76

(0 ocen)

Fallout naznanja novo smer: igranje z drugimi igralci oz "survaval" način igranja. Do sedaj je šlo izključno za enoigralske RPG naslove, s katerimi so zasloveli in marsikateri privrženec franšize ima zagotovo pomisleke..... Celoten opis

  • 34,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 69,99€
  • Razpoložljivost: Po naročilu

PS4 igra FALLOUT 76

Fallout naznanja novo smer: igranje z drugimi igralci oz "survaval" način igranja. Do sedaj je šlo izključno za enoigralske RPG naslove, s katerimi so zasloveli in marsikateri privrženec franšize ima zagotovo pomisleke.

Spremenil se bo tudi svet, ki naj bi bil kar štiri-krat večji kot v predhodniku Fallout 4, zagotovo pa ne bo tako živahen in poseljen. Seveda bodo NPC prisotni, ni pa za pričakovati, da bi nanje naleteli na vsakih nekaj minut. “V igro boš postavljen s kupom preostalih igralcev, ki jih bo manj kot 100. Ker obožujemo dinamične sisteme, smo se odločili, da vanj dodamo kup raket z jedrskimi konicami in igralcem prepustimo usodo sveta.

Večvrstni bodo tudi nuklearni spački, mutirane zveri, ki so nastale kot posledica jedrske vojne. V Zahodni Virginiji bomo tako srečali vse od ghoulov, hroščev, mutiranih žabcev, velikanskih letečih pošasti, kot tudi vindigov.

Področje bo razdeljeno na šest raznolikih pokrajin. Z uporabo nove tehnologije bo igra izgledala precej lepše od Fallout 4.

 

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!