PS4 FALLOUT 76

(0 ocen)

Fallout naznanja novo smer: igranje z druigimi igralci oz "surivaval" način igranja. Do sedaj je šlo izključno za enoigralske RPG naslove, s katerimi so zasloveli in marsikateri privrženec franšize ima zagotovo pomisleke..... Celoten opis

  • 69,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

PS4 igra FALLOUT 76

Fallout naznanja novo smer: igranje z druigimi igralci oz "surivaval" način igranja. Do sedaj je šlo izključno za enoigralske RPG naslove, s katerimi so zasloveli in marsikateri privrženec franšize ima zagotovo pomisleke.

Spremenil se bo tudi svet, ki naj bi bil kar štiri krat večji, kot v predhodniku Fallout 4, zagotovo pa ne bo tako živahen in poseljen. Seveda bodo NPC prisotni, ni pa za pričakovati, da bi nanje naleteli vsakih nekaj minut. “V igro boš postavljen s kupom preostalih igralcev, ki jih bo manj kot 100. Ker obožujemo dinamične sisteme, smo se odločili, da vanj dodamo kup raket z jedrskimi konjicami in igralcem prepustimo usodo sveta.

Področje bo razdeljeno na šest raznolikih pokrajin. Z uporabo nove tehnologije bo izgledal precej lepše od Fallout 4

Večvrstni bodo tudi nuklearni spački, mutirane zveri, ki so nastale kot posledica jedrske vojne. V Zahodni Virginiji bomo tako srečali vse od ghoulov, hroščev, mutiranih žabcev, velikanskih letečih pošasti, kot tudi vindigov.

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!