PS4 FAR CRY 6 Ultimate Edition

(0 ocen)

Dobrodošli že v šestem delu franšize Far Cry. .... Celoten opis

  • 119,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

PS4 igra FAR CRY 6 Ultimate Edition

Nadgradite igro za PlayStation®5 format: Blu-Ray Disc™ igre Far Cry 6 za PlayStation 4 mora biti vstavljen v PlayStation 5 konzolo in brez dodatnih stroškov  lahko igrate digitalno različico igre Far Cry 6, ko bo na voljo.

Potrebujete PlayStation®5 kozolo, Blu-Ray Disc™  z igro, PlayStation® Network registracijo, dodatni pomnilnik in širokopasovno internetno povezavo. Z uporabo internetne povezave lahko nastanejo dodatni stroški.

Dobrodošli že v šestem delu franšize Far Cry.

Tokrat bo imel glavno vlogo negativec z imenom Anton Castillo, ki kot zlobni diktator na oblasti izmišljene države Yara terorizira prebivalstvo, ki pa ima tega dovolj in se zato uprejo ter na ulicah organizirajo masovne proteste, ki želijo Antona odstraniti z oblasti.

To seveda Antonu ni všeč, zato z vsem arzenalom ter svojo vojsko nastopi proti ljudstvu. Poleg pa tudi vzgaja svojega sina Diegota, da bo nekoč pravi naslednik svojega očeta

Prednaročite, da pridobite vrhunsko orožje Discos Locos in Chorizo ​​preobleko.

Pridružite se revoluciji kot Dani Rojas in osvobodite svoj narod od zatiranja Antona Castilla. Potopite se v blockbuster izkušnjo in stopite na pot gverilskega revolucionarja.

Raziščite največji odprti svet v zgodovini Far Cry, vključno s prvim razprostrtim urbanim mestom.

Odkrijte nove spremljevalce živali, kot je Chorizo, čudovit zmagovalni pes, ki bo uničil sovražnike.

Sprostite ognjeno moč specializiranega improviziranega orožja in novih oklepov, ki jih boste uporabili proti Antonovim četam.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!