PS4 FARMING SIMULATOR 19 PREMIUM EDITION

(0 ocen)

Pri razvijalcu obljubljajo, da bo Farming Simulator 19 zagotovil izjemno igralno izkušnjo. Izdali so, da lahko v novi igri pričakujemo številne nove aktivnosti, kot so gojenje bombaža in ovsa, od živine pa lahko na novo pričakujemo konje, ki jih bo mogoče.... Celoten opis

  • 49,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

PS4 igra FARMING SIMULATOR 19 PREMIUM EDITION

Izredno uspešna serija iger Farming Simulator je doživela velik korak naprej. Avtorji so docela prenovili pogon, ki ponuja najboljšo grafiko in učinke ter prispeva k najgloblji in najpopolnejši poljedelski izkušnji vseh časov, naj bo na konzolah ali računalniku. Farming Simulator 19 vsebuje največ vozil v seriji doslej, vključno z najbolj znanimi znamkami. Prvič je mogoče uporabiti stroje podjetja John Deere, največjega proizvajalca kmetijske tehnike na svetu. Tu pa so še Case IH, New Holland, Challenger, Fendt, Massey Ferguson, Valtra, Krone, Deutz-Fahr in številni drugi. Nadalje so na razpolago nova evropska in ameriška okolja, v katerih je moč širiti in razvijati farmo. V igri je mnogo vznemirljivih novih poljedelskih dejavnosti, od strojev do pridelkov, ki vključujejo bombaž in oves. Skrbeti je moč za živino (prašiče, krave, ovce in kure) ter prvič doslej jezditi konje. Širne okoliše kmetij tako raziskujemo na povsem nov način!

Izdaja Premium Edition obsega temeljno igro, 72-stransko knjižico in za cel hlev dodatne vsebine: razširitvi Platinum in Alpine Farming ter pakete opreme Kverneland & Vicon, Bourgault, John Deere Cotton, Anderson Group, John Deere XUV865M Gator, Holmer Terra Variant, CLAAS DOMINATOR 108 SL MAXI in CLAAS TORION 1914 Dev Mule.

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!