PS4 GHOST OF TSUSHIMA

(0 ocen)

V poznem 13. stoletju je mongolski imperij na svoji misiji zavladanja Daljnemu vzhodu z obličja sveta izbrisal številne narode. Otok Tsushima je edina stvar, ki celinsko Japonsko ločuje od ogromne flote invazije Mongolov, ki ji poveljuje neusmiljeni in sp.... Celoten opis

  • 49,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra GHOST OF TSUSHIMA

 

V poznem 13. stoletju je mongolski imperij na svoji misiji zavladanja Daljnemu vzhodu z obličja sveta izbrisal številne narode. Otok Tsushima je edina stvar, ki celinsko Japonsko ločuje od ogromne flote invazije Mongolov, ki ji poveljuje neusmiljeni in spretni general Khotun Khan.

Ko otok zgori v navalu prvega vala napada Mongolov, se samurajski bojevnik Jin Sakai postavi v bran kot zadnji preživeli član svojega klana. Za vsako ceno je odločen storiti vse, kar mora, da zaščiti ljudstvo in znova prevzame nadzor nad svojo domovino. Pozabiti mora na tradicije, ki so ga oblikovale v bojevnika, in se podati na novo pot, pot duha, in se za svobodo otočja Tshushima boriti na neobičajen način.

Mongolski sovražnik je nepredvidljiv in izjemen v vojskovanju in rokovanju z orožjem. S prilagoditvijo Jinovih veščin in novimi taktikami si pridobite prednost pri obrambi otoka in zaščite prebivalce Tsushime.

Za edinstveno izkušnjo samurajskih bojev se s katano v roki z nasprotniki soočite v strelskih obračunih od blizu. Obvladujte lok, da se lahko oddaljenih groženj znebite s smrtonosno natančnostjo. Razvijte sposobnost nevidnosti in prevare, da lahko zmedete in iz zasede napadete presenečene sovražnike. Prilagodljiv krajinski in organski pristop k boju skrbi za to, da je Tsushima popolno igrišče za združevanje in kombiniranje različnih spretnosti, orožja in taktik, da lahko najdete popolno borbeno mešanico, ki ustreza vašemu načinu igranja. Ko se počasi razkriva Jinova zgodba, bosta vsestranskost in ustvarjalnost postali vaše najmočnejše orožje.

 

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!