PS4 igra GOD OF WAR HITS

(0 ocen)

Kratos se vrača v pogumnem novem poglavju akcijske serije studia Sony Santa Monica, ki je ekskluzivno na voljo na sistemu PlayStation 4. Kratos se kot mentor in zaščitnik svojega sina, ki si želi prislužiti očetovo spoštovanje, sooča z nepričakovano prilo.... Celoten opis

  • 19,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 59,90€PMPC 69,99€ (z DDV)
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra GOD OF WAR

Nova zarja pol božanstva

Kratos se vrača v pogumnem novem poglavju akcijske serije studia Sony Santa Monica, ki je ekskluzivno na voljo na sistemu PlayStation 4. Kratos se kot mentor in zaščitnik svojega sina, ki si želi prislužiti očetovo spoštovanje, sooča z nepričakovano priložnostjo obvladovanja besa, ki ga že tako dolgo določa. Sprašuje se o temačnem nasledstvu, ki ga je pustil svojim potomcem, in upa, da se bo lahko odkupil za pomanjkljivosti in grozodejstva iz svoje preteklosti.

Temnejši svet

V neukročenih gozdovih, hribih in kraljestvih iz nordijske mitologije se lahko utrdite za izrazito drugačne in nevarne dežele z lastnim panteonom bitij, pošasti in bogov. Izvedite več o značilnostih niza God of War.

Krut boj

Intimna prostogibajoča kamera, ki gleda prek ramena, prinaša akcijo bližje kot kdaj koli prej. Uživajte v adrenalinskem in neomajnem boju od blizu. Kratosova mogočna čarobna sekira je brutalno orožje kot tudi večnamensko orodje za raziskovanje. Vedno bodite na preži.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!