PS4 HITMAN 2

(0 ocen)

Kultna serija Hitman bo dobila nadaljevanje v obliki Hitman 2. Agent 47, ki ga v dražilniku uglasi Sean Bean (Ned Stark), se nahaja na dirkališču v Miamiju, ki je zgolj ena izmed šestih lokacij. Za razliko od predhodnika ta ne bo izhajal v obliki epizodni.... Celoten opis

  • 54,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 69,99€
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra HITMAN 2

Potujte po vsem svetu in sledite ciljem po eksotičnih lokacijah v igri Hitman. Od sončnih ulic do temnih in nevarnih deževnih gozdov nihče ni varen pred najbolj smrtonosnim morilcem na svetu – agentom 47.

Pripravite se na vrhunsko in napeto vohunsko zgodbo, v kateri morate odstraniti izmuzljiv lik Shadow Client in razkriti obstoj njegovih enot, vendar se vse za vedno spremeni, ko odkrijete pravo identiteto svojega cilja in resnico o preteklosti agenta 47.

 

V kompleksnih okoljih odprtega sveta imate neskončno možnosti za ustvarjalnost pri odstranjevanju ciljev, zato igra Hitman 2 prinaša optimirano in vznemirljivo izkušnjo sveta eksekucij.

 

Za razliko od predhodnika ta ne bo izhajal v obliki epizodnih nadaljevanj ampak bo izšel naenkrat, v celoti. Hitman 2 izide 13.11. tega leta, vseeno pa gre pričakovati še kasnejše razširitve

Vsi kupci, ki boste igro kupili v prednaročilu, boste prejeli še dodatno misijo Sniper Assasin!

                  

 

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!