PS4 NIOH 2

(0 ocen)

Igra NIOH 2 za Playstation 4!.... Celoten opis

  • 62,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 69,99€
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra NIOH 2

Preživite brutalno mešanico japonske mitologije, legend in zgodovine

V tem zahtevnem nadaljevanju igranja domišljijskih vlog obvladajte smrtonosne samurajske veščine kot skrivnosten bojevnik Yokai, ki je pol človek in pol nadnaravno bitje.

Raziščite nasilno obdobje Sengoku na Japonskem in smrtonosno temačno kraljestvo. V obeh vam bodo grozili neusmiljeni demoni grotesknega videza.

Razkrijte svoja smrtonosna orožja in posekajte vse sovražnike na svoji poti s pomočjo prenovljenega bojnega sistema in zmožnosti preobrazbe v bojevnika Yokai, ki lahko uporablja uničujoče nadnaravne sposobnosti.

Brutalna orožja in sovražniki

Premagajte širok nabor smrtonosnih novih bitij yokai, izkušenih samurajskih bojevnikov in ogromnih pošasti na koncu stopenj, ki pustošijo po stilizirani različici Japonske v zgodnjem obdobju Sengoku razvijalca Team Ninja.

Posekajte sovražnike s spreminjajočimi se orožji Switchglaive, vsestranskimi sekirami ali številnimi kosi orožja, ki se vračajo iz igre Nioh, vključno z najpriljubljenejšimi orožji dodatno prenosljive vsebine, Tonfa in Odachi.

Vsako orožje vključuje zelo razširjeno drevo s spretnostmi, s katerim lahko prilagodite protinapade, poteze in način igranja, ko pa premagate sovražna bitja yokai, od njih prejmete predmete Soul Core, da lahko sami uporabljate njihove demonske sposobnosti.

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!