Obvestila, ukrepi in priporočila zaradi epidemije COVID-19 Preberi več
 

PS Brezžične slušalke Gold

(0 ocen)

Brezžične slušalke Gold. Predstavljamo nov zlati standard igralnega zvoka za PS3, PS4 in PS VR. Izjemen zvok. Izboljšana zasnova. Brezžične slušalke Gold vam s svojo izjemno udobno zasnovo in dvema vgrajenima mikrofonoma omogočajo, da ugotovite, kako dobr.... Celoten opis

  • 89,99€ vključno z DDV
  • PMPC 109,90€ (z DDV)
  • Razpoložljivost: 14 - 30 dni ali več

PS4 in PS VR Brezžične slušalke Gold

Predstavljamo nov zlati standard igralnega zvoka za PS3, PS4 in PS VR.

Izjemen zvok. Izboljšana zasnova.

Brezžične slušalke Gold vam s svojo izjemno udobno zasnovo in dvema vgrajenima mikrofonoma omogočajo, da ugotovite, kako dobro lahko zvenijo vaše igre.

  • Slišite sovražnike, ki jih ne vidite, in se potopite v razburljivo dogajanje s 7.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom v igrah za PS4*.
  • Klepetajte s prijatelji in razpravljaje o taktiki s soigralci** v kristalno čistem zvoku s skritima mikrofonoma za več položajev s tehnologijo odpravljanja šumov.
  • Z aplikacijo Headset Companion*** za PS4 ustvarite nastavitve zvoka po meri ali pa uporabite načine, ki so jih zasnovali razvijalci posebej za njihove igre.
  • Natančno prilagodite svoje nastavitve med igranjem z vgrajenimi gumbi za nastavitev glasnosti in izklop mikrofona.

*Za uporabo s sistemom PlayStation®VR in mobilnimi napravami potrebujete žično povezavo. 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok je na voljo samo na sistemih PS4™. Mogoče boste morali posodobiti programsko opremo sistema PS4™.

**Potrebujete račun Sony Entertainment Network (SEN) in internetno povezavo.

***Na voljo za prenos iz trgovine PlayStation™Store. Potrebujete račun SEN in internetno povezavo. Uporabniki morajo biti stari najmanj 7 let. Uporabniki, mlajši od 18 let, potrebujejo soglasje staršev. PlayStation™Store in PSN™ nista na voljo v vseh državah in jezikih ter zanju veljajo pogoji uporabe – playstation.com/legal

Idealne za PlayStation VR

Izjemno trpežen naglavni trak in ušesne blazinice brezžičnih slušalk Gold so intuitivno zasnovani tako, da se udobno prilegajo na slušalke PS VR*, kar omogoča, da se lahko za dlje časa potopite v virtualne svetove.

Kaj je v škatli?

  • Kabel USB (tipa A do mikro B) za polnjenje vgrajene baterije slušalk.
  • Zvočni kabel 3,5 mm za uporabo s sistemom PlayStation VR in mobilnimi napravami.
  • Brezžično vmesnik USB za PS4, PC in Mac.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!