Obvestila, ukrepi in priporočila zaradi epidemije COVID-19 Preberi več
 

PS Brezžične slušalke Gold + Fortnite voucher

(0 ocen)

Brezžične slušalke Gold. Predstavljamo nov zlati standard igralnega zvoka za PS3, PS4 in PS VR. Izjemen zvok. Izboljšana zasnova. Brezžične slušalke Gold vam s svojo izjemno udobno zasnovo in dvema vgrajenima mikrofonoma omogočajo, da ugotovite, kako dobr.... Celoten opis

  • 94,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: 14 - 30 dni ali več

PS4 in PS VR Brezžične slušalke Gold + Fortnite voucher za dodatke (2000 V-bucks + Epic Neo Versa Outfit + Epic Neo Phrenzy Back Bling)

Predstavljamo nov zlati standard igralnega zvoka za PS4 in PS VR.

Izjemen zvok. Izboljšana zasnova.

Brezžične slušalke Gold vam s svojo izjemno udobno zasnovo in dvema vgrajenima mikrofonoma omogočajo, da ugotovite, kako dobro lahko zvenijo vaše igre.

  • Slišite sovražnike, ki jih ne vidite, in se potopite v razburljivo dogajanje s 7.1-kanalnim virtualnim prostorskim zvokom v igrah za PS4*.
  • Klepetajte s prijatelji in razpravljaje o taktiki s soigralci** v kristalno čistem zvoku s skritima mikrofonoma za več položajev s tehnologijo odpravljanja šumov.
  • Z aplikacijo Headset Companion*** za PS4 ustvarite nastavitve zvoka po meri ali pa uporabite načine, ki so jih zasnovali razvijalci posebej za njihove igre.
  • Natančno prilagodite svoje nastavitve med igranjem z vgrajenimi gumbi za nastavitev glasnosti in izklop mikrofona.

*Za uporabo s sistemom PlayStation®VR in mobilnimi napravami potrebujete žično povezavo. 7.1-kanalni virtualni prostorski zvok je na voljo samo na sistemih PS4™. Mogoče boste morali posodobiti programsko opremo sistema PS4™.

**Potrebujete račun Sony Entertainment Network (SEN) in internetno povezavo.

***Na voljo za prenos iz trgovine PlayStation™Store. Potrebujete račun SEN in internetno povezavo. Uporabniki morajo biti stari najmanj 7 let. Uporabniki, mlajši od 18 let, potrebujejo soglasje staršev. PlayStation™Store in PSN™ nista na voljo v vseh državah in jezikih ter zanju veljajo pogoji uporabe – playstation.com/legal

Idealne za PlayStation VR

Izjemno trpežen naglavni trak in ušesne blazinice brezžičnih slušalk Gold so intuitivno zasnovani tako, da se udobno prilegajo na slušalke PS VR*, kar omogoča, da se lahko za dlje časa potopite v virtualne svetove.

Kaj je v škatli?

  • Kabel USB (tipa A do mikro B) za polnjenje vgrajene baterije slušalk.
  • Zvočni kabel 3,5 mm za uporabo s sistemom PlayStation VR in mobilnimi napravami.
  • Brezžično vmesnik USB za PS4, PC in Mac.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!