Obvestila, ukrepi in priporočila zaradi epidemije COVID-19 Preberi več
 

PS Brezžične slušalke Platinum

(0 ocen)

PS4 in PS VR Platinaste brezžične slušalke. Čas je, da slišite vse . Postavite se v središče svojih iger in doživite povsem novo zvočno dimenzijo z elitnimi standardnimi platinastimi brezžičnimi slušalkami.... Celoten opis

  • 169,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena 183,00€PMPC 189,00€ (z DDV)
  • Razpoložljivost: 7 - 14 dni

Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

PS4 in PS VR brezžične slušalke Platinum

Čas je, da slišite vse

Postavite se v središče svojih iger in doživite povsem novo zvočno dimenzijo z elitnimi standardnimi platinastimi brezžičnimi slušalkami

Brezžične Platinum slušalke vaše igranje ponesejo v povsem nove dimenzije, z njimi boste dosegli bogato visoko kakovostni virtualni prostorski zvok v vseh PlayStation 4 igrah. Pridobite konkurenčno prednosti med igralci z zaznavanjem vsake poteze vašega nasprotnika in se potopite v večslojne zvoke, tako med igranjem multiplayer kot tudi single player.

Okrepljen 7.1 virtualni prostorski zvok - V njem najdemo 3D avdio tehnologijo, s katero lahko izkusite neverjeten čist virtualni prostorski zvok v vseh igrah PS4.

3D Audio mode - Odkrijte resnično neverjetno raven virtualne resničnosti, ko 3D audio prinaša zvok iz več kot 100 virtualnih zvočnikov in vas popelje v igro. Slišite zvok iz vseh stranI, pred, pod in za vami z object-based zvokom.

Custom PS4 audio modes - Odkrijte zvok igre kakršen bi naj bil z posebnim audio mode, oblikovanim s strani razvijalcev samih. Uživajte v igranju najnovejših izzidov iger z uporabo PS4 brezžičnih slušalk.

Advanced in-game chat - Vgrajeni večfunkcijski mikrofoni, ki odstranjujejo moteče zvoke in s tem zagotavljajo kristalno čist zvok, tudi ko imate slušalke okoli vratu. Ti mikrofoni vam dajejo prednost, s tem da odstranijo zvoke okolja.

Play for longer - Uživajte v igranju igre z vgrajeno polnilno baterijo, z podaljšanim delovanjem. Po končanem igranju, slušalke lahko zložite in jih pospravite v torbico, namenjeno za shranjevanje ali za na pot, le ta je vključena v kompletu.

Kompatibilnost z več različnimi napravi - Vzpostavite brezžično povezavo z vašo PS4 igralno konzolo in računalnikom. Povežite Playstation 4 (PS4) Brezžične Slušalke 7.1 PLATINUM z vsako napravo, ki ima možnost povezave z 3,5 mm audio kablom.

V kompletu: 

  • Brezžični vmesnik s 3D audio tehnologijo 
  • Potovalna torbica 
  • 3,5 mm avdio kabel 
  • Polnilni kabel Micro-USB

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!