PS5 HORIZON: FORBIDDEN WEST Complete Edition

(0 ocen)

Horizon Forbidden West Complete Edition na PS5 je kot sanjska počitnica za ljubitelje akcijskih RPG-jev. Ta paket ne vsebuje le osnovne igre, ampak tudi Burning Shores razširitev, ki prinaša nove misije, zemljevid in nasprotnike. .... Celoten opis

  • 54,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: 7 - 14 dni

PS5 igra HORIZON: FORBIDDEN WEST Complete Edition

Horizon Forbidden West Complete Edition na PS5 je kot sanjska počitnica za ljubitelje akcijskih RPG-jev. Ta paket ne vsebuje le osnovne igre, ampak tudi Burning Shores razširitev, ki prinaša nove misije, zemljevid in nasprotnike.

Ko prvič prevzameš vajeti Aloy, začutiš, kako je vsak element, ki je naredil prvo igro tako posebno, tu še izpopolnjen. Boji so bolj dinamični in taktični. Z novimi orožji in oklepi je vsak spopad z mehanskimi zvermi spektakularen.

V primerjavi z drugimi igrami, kot je The Witcher 3, Horizon Forbidden West ponuja enako globoko naracijo, vendar z bolj razvejanimi mehanikami, ki vključujejo plezanje, plavanje in letenje.

Kaj mi je všeč? Grafika je izjemna in zgodba nas vodi skozi napet lok, ki te ne izpusti. Tudi raznolikost misij in sovražnikov naredi vsak trenutek igre svež in nepredvidljiv.

Kaj mi ni všeč? Igra morda ne prinaša revolucionarnih novosti v žanru mestograditeljskih simulacij, vendar to kompenzira z močno izvedbo in odlično igralno izkušnjo. Čeprav igra ne prinaša veliko novih mehanik, izpopolnjuje že uveljavljene standarde.

Če si že igral Horizon Zero Dawn, je ta izdaja must-have. Če pa se šele podajaš v ta svet, te čaka ena najboljših igralnih izkušenj. Začetnikom priporočam, da začnejo z raziskovanjem sveta in spoznavanjem različnih vrst strojev. Ne boj se eksperimentirati z različnimi orožji in taktikami.

Ta popolna edicija prinaša tudi nekaj dodatkov, kot so novi oklepi in orožja, ki zagotavljajo dodatno vrednost in igralnost. Skratka, Horizon Forbidden West Complete Edition je popoln paket, ki ponuja nekaj za vsakega ljubitelja akcijskih RPG-jev.

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!