PS4 UFC 4

(0 ocen)

V borilni igri EA SPORTS UFC 4 ustvarite lastnega legendarnega borca, na katerega vplivajo vaš borilni slog, dosežki in osebnost.... Celoten opis

  • 69,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

 

PS4 igra UFC 4

V borilni igri EA SPORTS UFC 4 ustvarite lastnega legendarnega borca, na katerega vplivajo vaš borilni slog, dosežki in osebnost. Prilagajate ga skozi enoten sistem napredovanja, ki se dotika vseh igralnih načinov. V novem kariernem modusu začnete kot neznan amater in se povzpnete vse do superzvezdniškega statusa, temelje tega novodobnega gladiatorskega športa pa izkusite v dveh novih vrstah okolice – turnirju Kumite in domačem dvorišču. Prav tako lahko izzovete igralce z vsega sveta v dveh svežih načinih spletne borbe – hitrih obračunih in spletnem svetovnem prvenstvu. Med igranjem lahko hitro prehajate iz klinča v udarjanje, zaradi česar so borbe stoje odzivne in avtentične kot še nikdar doslej. Povsem predelana selitev na tla in borba na tleh pa omogočata več nadzora v teh dveh ključnih elementih. Ne glede na to, kako pristopate k boju, vas EA SPORTS UFC 4 postavi v središče dogajanja.

Nova borilna prizorišča

Borca določa njegovo okolje. Naj je zrasel na ulici ali nastal v doju, okolica zakoliči njegovo osebnost in pristop.

  • Dvorišče (The Backyard): nekaj najbolj neusmiljenih borcev v zgodovini je začelo na družbenem dnu, od koder so se povzpeli med žaromete. Na dvorišču je treba obračun vedno zaključiti, saj sodniki tu nimajo nobenega vpliva.
  • Kumite: poklon izročilu mešanih borilnih veščin. Ljudje v ta podzemni tempelj prihajajo le zato, da bi dokazali primat svojega sloga.
  • UFC Apex: pristno prizorišče tekmovanja Dana White's Contender Series v Las Vegasu. V tej samosvoji areni se borci s potencialom prelevijo v profesionalce.
  • Akcijsko prizorišče (Action Avenue): zunanja, amaterska MMA-arena, kjer moči merijo začetniki. Nikoli ne veš, kdo izmed njih bo naslednji prvak!

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!