Obvestila, ukrepi in priporočila zaradi epidemije COVID-19 Preberi več
 

THRUSTMASTER T80 RACING WHEEL

(0 ocen)

Uradni dirkalni volan za PLAYSTSTATION 4.... Celoten opis

  • 129,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena 139,90€
  • Razpoložljivost: Datum dobave ni znan

THRUSTMASTER T80 RACING WHEEL

V škatli dobite: Dirkalni volan, set dveh pedalov, sistem za pripenjanje, podatke o garanciji, uporabniški priročnik.

Na njem so uradni PlayStationovi gumbi »PS«, »Share« in »Options«, ki omogočajo običajno premikanje po menijih in igrah na konzolih PS4. Volan je združljiv z vsemi sistemi PlayStation 4, PS4-dirkalnimi igrami, ki podpirajo volane, in osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows 7, 8 ali 10.

Temelj z mehanizmom, ki zagotavlja linearen upor: Optimizirani mehanizem »bungee cord«, katerega lastnost je samodejno vračanje v središčni položaj in so ga patentirali pri Thrustmasterju, omogoča linearen upor ne glede na kot obračanja. Ergonomija in intuitiven nadzor sta samoumevna, volan pa se samodejno vrača v središčni položaj in se vrti za 270 stopinj.

Vsa natančna oprema, ki jo potrebujete za rekordne kroge: Dirkalni volan T80 združuje udobje in tehnologijo. 28-centimetrski volan je ovit v gumo in nudi odličen oprijem, kar pride med maratonskimi dirkalnimi seansami še kako prav. Na volanu je tudi enajst akcijskih gumbov in digitalni križec, zadaj pa sta veliki, kovinski pretikalki za sekvenčno prestavljanje. Priložen je tudi set dveh velikih pedalov s širokim počivalom za noge za nadvse precizno in udobno pospeševanje ter zaviranje.

Veliki, nastavljivi pedali: Velik, nastavljiv set dveh pedalov s širokim počivalom za stopala. Moč je nastaviti vsak pedal posebej. Vožnja je enakomerno gladka v vseh razmerah zaradi vedno enakega linearnega upora, ki ga zagotavljata Thrustmasterjeva edinstvena tehnologija »bungee cord« in samodejno vračanje v središčni položaj.

Dimenzija: 315x 370x 315 cm

Teža: 3900 g

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!