VPL-EW575 Kompakten projektor WXGA z visoko svetlostjo 4,300 lumnov

(0 ocen)

VPL-EW575 Kompakten projektor WXGA z visoko svetlostjo 4,300 lumnov. Projektor Sony VPL-EW575 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 4300 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 20000 : 1 zagotavlja odlično sl.... Celoten opis

  • 1409,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 24 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

VPL-EW575 Kompakten projektor WXGA z visoko svetlostjo 4,300 lumnov

Projektor Sony VPL-EW575 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 4300 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 20000 : 1 zagotavlja odlično sliko. Navpični trapezni popravek, velik razpon zooma in odlično projekcijsko razmerje omogočajo preprosto postavitev v manjših in v srednje velikih prostorih. Funkcija trapeznega popravka slike omogoča hitro prilagoditev projekcije, uporaba projektorja pa bo še bolj preprosta zaradi lahke in kompaktne zasnove.

Za izjemno zanesljivost in kakovost projekcije je Sony zasnoval tehnologijo BrightEra™, ki zagotavlja boljšo svetlobno odpornost, višjo ločljivost in zanesljivost. Izjemni BrightEra™ LCD paneli so proizvedeni iz anorganskih materialov, zaradi česar so zelo prožni in preprečujejo rumen odtenek ali upad kakovosti projekcije po daljšem časovnem obdobju. Omogočajo tudi bolj svetlo, kontrastno in podrobno projekcijo hkrati pa zagotavljajo bolj obstojne barve brez upadanja kakovosti.

Sony VPL-EW575 ponuja tri načine osvetlitve, za kar najboljšo prilagoditev projekcije. Najvišja svetilnost je 4300 ANSI lumnov, zmanjšate jo lahko na 3200 ali na 2400 ANSI lumnov. Način najnižje svetilnosti omogoča nižje operativne stroške z zmanjševanjem porabe energije, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo žarnice do 10000 ur. Podaljšana življenjska doba je omogočena tudi z novo zgradbo žarnice, ki zmanjšuje upadanje svetilnosti, inovativen hladilni sistem pa omogoča zmerno porazdelitev temperature po žarnici in tako preprečuje nastajanje meglice v svetilnem telesu. Čiščenje zračnega filtra je potrebno le ob menjavi žarnice, kar prihrani čas in stroške menjave.

Več informacij o izdelkih

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!