Obvestila, ukrepi in priporočila zaradi epidemije COVID-19 Preberi več
 

VPL-EX435 kompakten projektor 3,200 lumnov XGA

(0 ocen)

VPL-EX435 kompakten projektor 3,200 lumnov XGA. Projektor Sony VPL-EX435 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 3200 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 20000 : 1 zagotavlja odlično sliko. Navpični trapezni.... Celoten opis

  • 719,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 24 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

VPL-EX435 Kompakten projektor 3,200 lumnov XGA

Projektor Sony VPL-EX435 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 3200 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 20000 : 1 zagotavlja odlično sliko. Navpični trapezni popravek in velik razpon zooma omogočata preprosto postavitev v manjših in v srednje velikih prostorih. Funkcija trapeznega popravka slike omogoča hitro prilagoditev projekcije, uporaba projektorja pa bo še bolj preprosta zaradi lahke in kompaktne zasnove.

Za izjemno zanesljivost in kakovost projekcije je Sony zasnoval tehnologijo BrightEra™, ki zagotavlja boljšo svetlobno odpornost, višjo ločljivost in zanesljivost. Izjemni BrightEra™ LCD paneli so proizvedeni iz anorganskih materialov, zaradi česar so zelo prožni in preprečujejo rumen odtenek ali upad kakovosti projekcije po daljšem časovnem obdobju. Omogočajo tudi bolj svetlo, kontrastno in podrobno projekcijo hkrati pa zagotavljajo bolj obstojne barve brez upadanja kakovosti.

Sony VPL-EX435 ponuja tri načine osvetlitve, za kar najboljšo prilagoditev projekcije. Najvišja svetilnost je 3200 ANSI lumnov, zmanjšate jo lahko na 2300 ali na 1800 ANSI lumnov. Način najnižje svetilnosti omogoča nižje operativne stroške z zmanjševanjem porabe energije, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo žarnice do 10000 ur. Podaljšana življenjska doba je omogočena tudi z novo zgradbo žarnice, ki zmanjšuje upadanje svetilnosti, inovativen hladilni sistem pa omogoča zmerno porazdelitev temperature po žarnici in tako preprečuje nastajanje meglice v svetilnem telesu. Čiščenje zračnega filtra je potrebno le ob menjavi žarnice, kar prihrani čas in stroške menjave.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!