VPL-EX575 Kompakten projektor XGA z visoko svetlostjo 4,200 lumnov

(0 ocen)

VPL-EX575 Kompakten projektor XGA z visoko svetlostjo 4,200 lumnov. Projektor Sony VPL-EX575 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 4200 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 20000 : 1 zagotavlja odlično slik.... Celoten opis

  • 1189,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

VPL-EX575 Kompakten projektor XGA z visoko svetlostjo 4,200 lumnov

Projektor Sony VPL-EX575 je večnamenski LCD projektor z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 4200 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 20000 : 1 zagotavlja odlično sliko. Navpični trapezni popravek, velik razpon zooma in odlično projekcijsko razmerje omogočajo preprosto postavitev v manjših in v srednje velikih prostorih. Funkcija trapeznega popravka slike omogoča hitro prilagoditev projekcije, uporaba projektorja pa bo še bolj preprosta zaradi lahke in kompaktne zasnove.

Za izjemno zanesljivost in kakovost projekcije je Sony zasnoval tehnologijo BrightEra™, ki zagotavlja boljšo svetlobno odpornost, višjo ločljivost in zanesljivost. Izjemni BrightEra™ LCD paneli so proizvedeni iz anorganskih materialov, zaradi česar so zelo prožni in preprečujejo rumen odtenek ali upad kakovosti projekcije po daljšem časovnem obdobju. Omogočajo tudi bolj svetlo, kontrastno in podrobno projekcijo hkrati pa zagotavljajo bolj obstojne barve brez upadanja kakovosti.

Sony VPL-EX575 ponuja tri načine osvetlitve, za kar najboljšo prilagoditev projekcije. Najvišja svetilnost je 4200 ANSI lumnov, zmanjšate jo lahko na 3000 ali na 2300 ANSI lumnov. Način najnižje svetilnosti omogoča nižje operativne stroške z zmanjševanjem porabe energije, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo žarnice do 10000 ur. Podaljšana življenjska doba je omogočena tudi z novo zgradbo žarnice, ki zmanjšuje upadanje svetilnosti, inovativen hladilni sistem pa omogoča zmerno porazdelitev temperature po žarnici in tako preprečuje nastajanje meglice v svetilnem telesu. Čiščenje zračnega filtra je potrebno le ob menjavi žarnice, kar prihrani čas in stroške menjave.

Več informacij o izdelku

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!