VPL-SW235 Projektor za projeciranje z bližine WXGA 3,000 lumnov

(0 ocen)

VPL-SW235 Projektor za projeciranje z bližine WXGA 3,000 lumnov. Projektor Sony VPL-SW235 je LCD projektor za kratke razdalje z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 3000 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 3000 : 1 zagotavlja odlično .... Celoten opis

  • 1099,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

VPL-SW235 Projektor za projeciranje z bližine WXGA 3,000 lumnov

Projektor Sony VPL-SW235 je LCD projektor za kratke razdalje z osnovno ločljivostjo WXGA (1280 x 800). S svetilnostjo 3000 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 3000 : 1 zagotavlja odlično projekcijo. Diagonalo slike 203 cm projicira iz oddaljenosti 79 cm od projekcijske površine. Za izjemno zanesljivost in kakovost projekcije je Sony zasnoval tehnologijo BrightEra™, ki zagotavlja boljšo svetlobno odpornost, višjo ločljivost in zanesljivost. Izjemni BrightEra™ LCD paneli so proizvedeni iz anorganskih materialov, zaradi česar so zelo prožni in preprečujejo rumen odtenek ali upad kakovosti projekcije po daljšem časovnem obdobju. Omogočajo tudi bolj svetlo, kontrastno in podrobno projekcijo hkrati pa zagotavljajo bolj obstojne barve brez upadanja kakovosti.

Sony VPL-SW235 ponuja tri načine osvetlitve, za kar najboljšo prilagoditev projekcije. Najvišja svetilnost je 2600 ANSI lumnov, zmanjšate jo lahko na 2100 ali na 1700 ANSI lumnov. Način najnižje svetilnosti omogoča nižje operativne stroške z zmanjševanjem porabe energije, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo žarnice do 10000 ur. Podaljšana življenjska doba je omogočena tudi z novo zgradbo žarnice, ki zmanjšuje upadanje svetilnosti, inovativen hladilni sistem pa omogoča zmerno porazdelitev temperature po žarnici in tako preprečuje nastajanje meglice v svetilnem telesu. Čiščenje zračnega filtra je potrebno le ob menjavi žarnice, kar prihrani čas in stroške menjave.

Sony VPL-SW235 vas bo navdušil s stilsko in elegantno zasnovo, s tehnologijo HD Ready za prikaz HD vsebin, s funkcijo hitrega vklopa in izklopa, z možnostjo prezentacije brez PC-ja ter z mrežno funkcijo za kontrolo, nadzor in prenašanje vsebin. Na voljo je tudi opcijski USB Wi-Fi ključek za preprosto brezžično projiciranje dokumentov, prezentacij, spletnih strani, fotografij in grafik. Dodatna brezplačna aplikacija omogoča brezžično projiciranje iz tabličnih računalnikov, pametnih telefonov in drugih prenosnih naprav v prostoru. Za Apple iOS naprave pa je na voljo brezplačna aplikacija za upravljanje projektorja, ki je preprosta za uporabo. Z aplikacijo na mobilni napravi boste tako lahko projektor upravljali kot s klasičnim daljinskim upravljalnikom.

Več informacij o izdelku

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!