Obvestila, ukrepi in priporočila zaradi epidemije COVID-19 Preberi več
 

VPL-SX236 Projektor za projeciranje z bližine XGA 3,300 lumnov

(0 ocen)

VPL-SX236 Projektor za projeciranje z bližine XGA 3,300 lumnov. Projektor Sony VPL-SX236 je LCD projektor za kratke razdalje z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 3300 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 3000 : 1 zagotavlja odlično pr.... Celoten opis

  • 979,00€ vključno z DDV
  • PMPC 1.097,00€ (z DDV)
  • Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 24 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

VPL-SX236 Projektor za projeciranje z bližine XGA 3,300 lumnov

Projektor Sony VPL-SX236 je LCD projektor za kratke razdalje z osnovno ločljivostjo XGA (1024 x 768). S svetilnostjo 3300 ANSI lumnov in s kontrastnim razmerjem 3000 : 1 zagotavlja odlično projekcijo. Diagonalo slike 203 cm projicira iz oddaljenosti 75 cm od projekcijske površine. Za izjemno zanesljivost in kakovost projekcije je Sony zasnoval tehnologijo BrightEra™, ki zagotavlja boljšo svetlobno odpornost, višjo ločljivost in zanesljivost. Izjemni BrightEra™ LCD paneli so proizvedeni iz anorganskih materialov, zaradi česar so zelo prožni in preprečujejo rumen odtenek ali upad kakovosti projekcije po daljšem časovnem obdobju. Omogočajo tudi bolj svetlo, kontrastno in podrobno projekcijo hkrati pa zagotavljajo bolj obstojne barve brez upadanja kakovosti.

Sony VPL-SX236 ponuja tri načine osvetlitve, za kar najboljšo prilagoditev projekcije. Najvišja svetilnost je 3300 ANSI lumnov, zmanjšate jo lahko na 2400 ali na 1900 ANSI lumnov. Način najnižje svetilnosti omogoča nižje operativne stroške z zmanjševanjem porabe energije, hkrati pa podaljšuje življenjsko dobo žarnice do 10000 ur. Podaljšana življenjska doba je omogočena tudi z novo zgradbo žarnice, ki zmanjšuje upadanje svetilnosti, inovativen hladilni sistem pa omogoča zmerno porazdelitev temperature po žarnici in tako preprečuje nastajanje meglice v svetilnem telesu. Čiščenje zračnega filtra je potrebno le ob menjavi žarnice, kar prihrani čas in stroške menjave.

Sony VPL-SX236 vas bo navdušil s stilsko in elegantno zasnovo, s tehnologijo HD Ready za prikaz HD vsebin, s funkcijo hitrega vklopa in izklopa, z možnostjo prezentacije brez PC-ja ter z mrežno funkcijo za kontrolo, nadzor in prenašanje vsebin. Na voljo je tudi opcijski USB Wi-Fi ključek za preprosto brezžično projiciranje dokumentov, prezentacij, spletnih strani, fotografij in grafik. Dodatna brezplačna aplikacija omogoča brezžično projiciranje iz tabličnih računalnikov, pametnih telefonov in drugih prenosnih naprav v prostoru. Za Apple iOS naprave pa je na voljo brezplačna aplikacija za upravljanje projektorja, ki je preprosta za uporabo. Z aplikacijo na mobilni napravi boste tako lahko projektor upravljali kot s klasičnim daljinskim upravljalnikom.

Več informacij o izdelkih

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!