ZV-E10L α fotoaparat + objektiv SEL-P1650

(0 ocen)

Sony Alpha ZV-E10L | Brezzrcalni fotoaparat APS-C za vlogerje z motoriziranim objektivom 16–50 mm f/3.5–5.6 (vrtljiv zaslon za vlogerje, video 4K, samodejno ostrenje oči v realnem času).... Celoten opis

  • 829,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 48 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.
100€ dodatnega popusta ob nakupu tega fotoaparata. Ponudba velja do vključno 31.07.2024

 

* Prejmite do 100 EUR popusta pri naslednjem nakupu objektiva ali dodatne opreme* - več na linku 

Sony Alpha ZV-E10L | Brezzrcalni fotoaparat APS-C za vlogerje z motoriziranim objektivom 16–50 mm f/3.5–5.6 (vrtljiv zaslon za vlogerje, video 4K, samodejno ostrenje oči v realnem času)

Z MISLIJO NA USTVARJANJE VSEBIN:

Sonyjev fotoaparat za vlogerje se ponaša s hitrim ter intuitivnim delovanjem za snemanje vlogov. Vgrajen ima vrtljiv zaslon, indikator snemanja ter funkcijo samodejne osvetlitve obraza, ki poskrbi, da bo vaš obraz svetel tudi v okoljih s šibkejšo svetlobo. Za profesionalen videz pa je tukaj še stikalo za vklop mehko zabrisanega videza ozadja (ang. bokeh).

  • NESKONČNA USTVARJALNOST: Z več kot 60 združljivimi objektivi Sony imate neskončne možnosti raziskovanja novih načinov ustvarjanja ter doseganja višje kakovosti svojih vsebin. 
  • NOVA RAVEN VIDEOPOSNETKOV 4K: Velik slikovni senzor (24,3 milijona točk, APS-C), vgrajen v ta fotoaparat kompaktnih dimenzij, vam omogoča snemanje izjemnih videoposnetkov v ločljivosti 4K (do 30 sličic na sekundo) in počasnih posnetkov v polni visoki ločljivosti (do 120 sličic na sekundo). Senzor se ponaša tudi z dobro zmogljivostjo v šibki svetlobi ter izvrstno zajame mehko zamegljeno ozadje (ang. bokeh).
  • OSREDOTOČITE SE NA TO, KAR ŠTEJE: S sistemom samodejnega ostrenja oči v realnem času bodo vaši videoposnetki 4K vedno izostreni. Kadar snemate predstavitve izdelkov, vklopite način Product showcase (predstavitev izdelka), ki bo poskrbel za hiter in natančen prehod izostritve, ko boste pred fotoaparatom prikazovali izdelek.
  • SNEMAJTE ZVOK V VISOKI KAKOVOSTI: Poskrbite, da se bo vaš glas slišati tudi v vetrovnih razmerah, kar vam omogočata usmerjeni mikrofon in priložen vetrni ščitnik. Ali pa izkoristite vse možnosti, ki jih nudi digitalni zvočni vmesnik, ter na fotoaparat priklopite združljivo zunanjo napravo za zajem zvoka.
  • PRETOČNO ODDAJANJE TUKAJ IN ZDAJ: Uporabite fotoaparat ZV-E10 kot kamero za pretočno oddajanje na kateri koli platformi ter poskrbite za izvrstno kakovost slike in zvoka vašega videa v živo. Preprosto priklopite fotoaparat na priključek USB vašega računalnika in že ste pripravljeni – brez dodatne kartice za zajem videa (fotoaparat podpira standard UVC/UAC).

Novi brezzrcalni fotoaparat za vlogerje z izmenljivim objektivom ZV-E10 je zasnovan predvsem za snemanje vlogov. Prinaša vam novo raven kakovosti videoposnetkov 4K ter snemanje počasnih posnetkov v polni visoki ločljivosti s 120 sličicami na sekundo, hkrati pa njegova uporaba ostaja nadvse preprosta. Opremljen je z intuitivnimi funkcijami in vrtljivim zaslonom, s čimer je idealen fotoaparat za ustvarjanje vsebin ter snemanje vseh vrst vlogov. S priloženim usmerjenim mikrofonom boste med snemanjem poskrbeli tudi za jasen zajem svojega glasu. S kompaktnimi merami in nizko težo ter možnostjo uporabe kot 60 združljivih Sonyjevih objektivov, vam fotoaparat Sony ZV-E10 nudi neskončne možnosti ustvarjalnega snemanja.

Več informacij o izdelku

Priporočljive spominske kartice

Sistemski načrt dodatne opreme

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!