Dostava

Ponudnik mora blago oziroma storitev dostaviti v obljubljenem času. Ob dobavi mora uporabniku nuditi še dodatne informacije glede pravice do odstopa, predvsem pogoje in način izvršitve same pravice. Zagotoviti mora vse potrebne informacije glede naslova, kamor se uporabnik lahko obrne v primeru pritožbe in informacije glede garancij ter servisa oziroma drugih storitev po zaključku pogodbe.

Naročeno blago dostavljamo samo v Sloveniji!

Stroški dostave se obračunajo po sledečih kriterijih:

  • brezplačna dostava pri nakupu nad 200 €
  • 5,00 € za vsa naročila do vrednosti nakupa 200 €

 

Dobava ter dostava naročenih izdelkov v delovnem tednu od ponedeljka do petka je takšna kot je razvidno iz vpisa ob izdelku in v sporočilih NAROČILO V ČAKANJU in NAROČILO ZAKLJUČENO IN POSLANO. Sobotna dostava se izvaja na zahtevo uporabnika in jo je potrebno doplačati.

 

Dostavo izdelkov vršimo preko dostavne službe GLS Slovenia ter Pošte Slovenija.

Dostava naročenih izdelkov v naši spletni trgovini se izvede v najkrajšem možnem času in je odvisna od razpoložljivosti izdelkov. Izdelke bomo dostavili na naslov, katerega ste navedli ob registraciji oz. nakupnem postopku, priporočamo vam, da navedete naslov na katerem se nahajate v dopoldanskem času. Prav tako priporočamo, da napišete mobilno številko, na kateri ste dosegljivi v dopoldanskem  času, saj vas bo kurir lahko poklical in se dogovoril z vami o načinu dostave.

V primeru, da ne želite, da vam izdelek dostavimo na vaš naslov pa si lahko na spletni strani GLS Slovenije ali Pošte Slovenije izberete tudi eno izmed Parcel Shop enot v kateri lahko paket prevzamete sami (poštno ležeče). Vse kar potrebujete napisati v polje s podatki za dostavo je vaše ime in priimek, ter naslov izbrane Parcel Shop ali poštne enote.

Odkupnino paketa lahko kurirju ob dostavi plačate z gotovino ali s kreditno / debetno kartico.

V primeru neuspešnega poskusa dostave vam bo kurir pustil sporočilo o prispeli pošiljki. 

Seznam paketnih trgovin GLS-ja si lahko ogledate tukaj.

Za vsa dodatna vprašanja nas kontaktirajte:

A.C.S., d.o.o., Ljubljana
Celovška cesta 108
1000 Ljubljana
Slovenija
Tel.: +386 1 500 15 82, pon. – pet. 9:00 – 19:00
Fax: +386 1 500 15 83
e-naslov: info@acssony.si