PS4 DEATH STRANDING

(0 ocen)

Življenje in smrt. Legendarni ustvarjalec iger Hideo Kojima vam je pripravil izkušnjo, ki se ne more primerjati z ničemer, kar ste do zdaj doživeli. Prevzemite nadzor nad delavcem Samom Bridgesom, ki se prebija po pogubnem in skrivnostnem svetu, kjer je n.... Celoten opis

  • 39,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra DEATH STRANDING

Stopite v čevlje Sama Bridgesa med raziskovanjem skrivnostnega novega sveta, ki ga je ustvaril legendarni ustvarjalec iger Hideo Kojima. Glavne vloge v igri Death Stranding so odigrali Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Lindsay Wagner, Léa Seydoux in Guillermo del Toro, kar skorajda zagotavlja nepozabno izkušnjo.

Legendarni ustvarjalec iger Hideo Kojima prinaša povsem novo akcijsko pustolovščino za sistem PS4, ki na novo definira žanre. V glavnih vlogah nastopajo Norman Reedus, Mads Mikkelsen, Léa Seydoux in Lindsay Wagner.

V bližnji prihodnosti so skrivnostne eksplozije zamajale svet, kot ga poznamo, saj so sprožile niz nadnaravnih dogodkov, znanih kot fenomen Death Stranding. Bitja z drugega sveta so velika grožnja svetu in bliža se masovno izumrtje, zato se Sam Porter Bridges odpravi na popotovanje po opustošeni pokrajini, da človeštvo reši pred skorajšnjim uničenjem.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!