DEVIALET PHANTOM II 95 dB

(0 ocen)

DEVIALET PHANTOM II.... Celoten opis

  • 1099,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Po naročilu

Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

DEVIALET PHANTOM II 95 dB

  • Z razširitvijo velikosti in zmogljivosti preko razumnih meja so Devialetovi inženirji oživili Phantom II: edini ultrakompaktni domači zvočni sistem, ki lahko zagotavlja visoko zvestobo in fizični učinek, ne glede na glasnost.
  • Devialet patentirana tehnologija, ADH® ali Analog Digital Hybrid, prinaša vso prefinjenost analognega ojačevanja skupaj z vso močjo in kompaktnostjo digitalnega ojačevanja. Najboljše iz obeh svetov. Za ojačanje neprimerljive jasnosti in preglednosti, ne glede na glasnost. Na vsakem koraku. Revolucionarno, z eno besedo.
  • Izumili smo matematični model SAM®, da zagotovimo brezhibno zvestobo celotnega predvajanja. Ne glede na to, ali imate opravka s prehodnimi pojavi ali s signalom v stabilnem stanju, stopnja informacij, ki jih obdela SAM®, presega vse, kar se je prej zdelo možno. To omogoča Phantomu, da reproducira točen ritem in tempo vaše glasbe z absolutno natančnostjo. Tako lahko začutite vse do zadnjega čustva, zvesti izvirniku.
  • HBI® je enkraten sistem. Razvit izključno za Phantom, vas popelje do najnižjih frekvenc, ki so bile kdajkoli oddane. Phantomova hermetično zaprta arhitektura je zasnovana za delovanje pod izjemno kompaktnostjo in pritiskom, sestavljena iz dveh stranskih nizkotoncev, ki se napajata skupaj. Čista potisna sila za njihovim kombiniranim gibanjem ustvarja ultra gost zvok s fizičnim udarcem. Vse do infrazvoka. 14Hz. Dobrodošli v globokem koncu.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!