PS4 GRAND THEFT AUTO 5 PREMIUM EDITION

(0 ocen)

Los Santos je sončna metropola polna gurujev za samopomoč, slave željnih mladenk in zvezdnikov v zatonu. Brsteče mesto nekoč v ponos zahodnemu svetu, zdaj pa propadajoča luknja, ki se bori za preživetje v obdobju gospodarske negotovosti in neumnih resničn.... Celoten opis

  • 19,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena 29,99€
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PS4 igra GRAND THEFT AUTO V PREMIUM EDITION

GTA PREMIUM ni nova igra, vendar samo posodobljena verzija izdelka - GTA 5, ki bo na voljo samo za PS4 in XB1 platforme. Edina razlika med premium in prejšno verzijo je FREE DLC, ki so tokrat že naložene na disk, kar bo uporabnikom olajšalo in prihranilo nekaj časa, saj bodo tokrat samo vstavili disk in lahko takoj igrali brez prenašanja.

 

Los Santos je sončna metropola polna gurujev za samopomoč, slave željnih mladenk in zvezdnikov v zatonu. Brsteče mesto nekoč v ponos zahodnemu svetu, zdaj pa propadajoča luknja, ki se bori za preživetje v obdobju gospodarske negotovosti in neumnih resničnostnih šovov.

Sredi krize, se trije povsem različni kriminalci borijo za preživetje in tlakujejo svojo pot do uspeha. Franklin je ulični postopač v iskanju priložnosti za zaslužek.Michael je skoraj profesionalni zapornik čigar upokojitev ni tako rožnata kot je upal. Trevor pa je nasilni blaznež, ki ga poganja poceni droga. Ker jim zmanjkuje možnosti, se odločijo za serijo drznih in nevarnih ropov Izplen ropov bi bil dovolj za lagoden preostanek življenja.

Poleg povsem novega in ambicioznega pristopa k večigralnosti pa so tu še vedno vsi klasični elementi serij Grand Theft Auto, vključno z neverjetno pozornostjo do detajlov in mračno humorne interpretacije modernega sveta.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!