SEL-2070G Objektiv serije FE

(0 ocen)

Sony FE 20–70 mm F4 G | Standardni objektiv z zoomom polnega formata serije G (SEL2070G).... Celoten opis

  • 1629,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 48 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

SEL-2070G

Sony FE 20–70 mm F4 G | Standardni objektiv z zoomom polnega formata serije G (SEL2070G)

Predstavljamo vam objektiv polnega formata Sony SEL2070G: nov standardni zelo širokokotni objektiv z zoomom serije G z zaslonko s konstantno vrednostjo F4 zagotavlja izpopolnjeno kakovost slike in popolno upravljanje zlasti za fotografije polnega formata in snemanje filmov.

Napredna optična zasnova vključuje tri elemente iz ED-stekla (izjemno nizka razpršitev), dva elementa iz AA-stekla (napredno asferično) en element iz ED-stekla (asferičen z izjemno nizko razpršitvijo) in en asferični element, ki zagotavljajo izjemno ločljivost s tem Sonyjevim objektivom.

S krožno zaslonko z 9 lopaticami je mogoče ustvariti čudovite učinke zameglitve ozadja.

Zahtevnejša zasnova dveh linearnih motorjev XD (Extreme Dynamic) zagotavlja zmogljivosti hitrega in natančnejšega ostrenja tako za fotografijo kot tudi videografijo. 

SEL2070G, vrhunski Sonyjev objektiv serije E za video, omogoča nemoteno, hitro in neprekinjeno samodejno ostrenje za snemanje videoposnetkov s tihim ostrenjem ter premikom ostrenja in osnim premikom pri zoomiranju za prefinjene slike.

IZREDNA OSTRINA: trije elementi iz ED-stekla (zelo nizka razpršitev), dva elementa iz AD-stekla (napredno asferična) in en asferični element zagotavljajo vrhunsko ločljivost, zato je to odličen Sonyjev objektiv serije E za ustvarjanje vsebine, fotografiranje in videografijo. 

JASNOST V VSEH VREMENSKIH RAZMERAH: zaslonka s konstantno največjo vrednostjo F4 v celotnem razponu zooma ohrani svetlost tudi pri spremembi goriščne razdalje. Sprednji element na tem Sonyjevem objektivu serije G je opremljen s premazom iz fluora, ki odbija vodo, olje in drugo umazanijo, hkrati pa omogoča preprosto čiščenje morebitnega prahu ali prstnih odtisov.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!