PS5 UNTIL DAWN

(0 ocen)

Ko se osem prijateljev vrne v osamljeno kočo, kjer sta leto prej izginila dva prijatelja iz njihove skupine, strah zategne svoj ledeni primež in njihov gorski oddih se spremeni v nočno moro, iz katere ni izhoda..... Celoten opis

  • 71,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Prednaročilo

PS5 igra UNTIL DAWN

»Ko se osem prijateljev vrne v osamljeno kočo, kjer sta leto prej izginila dva prijatelja iz njihove skupine, strah zategne svoj ledeni primež in njihov gorski oddih se spremeni v nočno moro, iz katere ni izhoda.

Potopite se v navdušujočo slasher grozljivko, obnovljeno od tal z osupljivimi vizualnimi elementi v pogonu Unreal Engine 5. Izboljšani s filmsko kinematografijo, prefinjeno mehaniko igranja in še več, se podajte v vznemirljivo raziskovanje izolirane gore, kjer nič ni tako, kot se zdi.

Soočite se s svojimi strahovi in odločite o usodi osmih preživelih v tej klasiki grozljivk, predelani in izboljšani za igralno konzolo PS5.

Prenovljena za novo generacijo

Odkrijte nove zbirateljske predmete, povsem nova okolja za raziskovanje in predelajte pripovedne sekvence, ki še poglabljajo skrivnost. Z brezžičnim krmilnikom DualSense® komunicirajte s svetom kot še nikoli prej in se približajte dogajanju s povsem novo, poglobljeno kamero tretje osebe. Poleg tega uživajte v popolnoma novi glasbeni podlagi in prenovljenem zvoku, ki vas bo ves čas potovanja držal na robu sedeža.«

 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!