PlayStation Link USB adapter

(0 ocen)

Adapter USB za povezavo PlayStation Link je izjemno enostavna naprava za uporabo v računalnikih PC ali Mac, ki privzeto ne podpirajo bliskovite brezžične povezave PlayStation Link.... Celoten opis

  • 24,99€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Na zalogi

PlayStation Link™ USB adapter 

Adapter USB za povezavo PlayStation Link je izjemno enostavna naprava za uporabo v računalnikih PC ali Mac, ki privzeto ne podpirajo bliskovite brezžične povezave PlayStation Link. Z adapterjem lahko v teh napravah uživate v popolni zvočni povezavi brez zamude ali izgube kakovosti.

Adapter preprosto priključite v vrata USB v računalniku in ga povežite z brezžično napravo Pulse (na primer Pulse Elite ali Pulse Explore) ter uživajte v igrah, filmih in glasbi prek hitrejše in kakovostnejše povezave brez uporabe povezave Bluetooth.

Adapter USB s tehnologijo PlayStation Link
Omogoča zvok brez zamikov in brez izgub na vseh računalnikih PC in Mac brez uporabe povezave Bluetooth
Enostaven za povezovanje in uporabo
Združljiv s konzolami PS5 ter računalniki PC in Mac

PlayStation Link USB adapter je nepogrešljiv pripomoček za igralce, ki iščejo neprekinjeno povezavo s svojo PS5 konzolo. Ta kompakten pripomoček omogoča sočasno povezavo več naprav, zagotavlja, da v igri nikoli ne boste zamudili niti trenutka, tudi med najbolj napetimi sekvencami.

Z možnostjo hitrega preklapljanja med združljivimi napravami adapter PlayStation Link nudi priročnost nemotenih prehodov brez zamika. To pomeni, da lahko nemoteno prehajate od igralne konzole do drugih naprav, ohranjate tempo igralne seanse.

Hitrost je ključnega pomena in ta adapter zagotavlja svetlobno hitro povezljivost z izjemno nizko zakasnitvijo. Vaš zvok bo v popolnem sozvočju s hitrimi premiki na zaslonu, sinhronizirano z vašo igro. To je ključnega pomena v hitrih igrah, kjer vsak milisekunda šteje.

Poleg tega tehnologija brez izgub zvoka v adapterju PlayStation Link zagotavlja, da brezžična povezava ne pride na račun kakovosti zvoka. Vsak subtilen zvočni učinek, ki ustvarja vzdušje, je ohranjen, in ključni zvočni signali, ki vas opozarjajo na bližajoče se sovražnike, so kristalno čisti. Ta adapter vas ne le poveže z vašimi igrami; potopi vas vanje in brezžično povezuje vašo PS5 z vašo zvočno opremo, ne da bi pri tem žrtvovali zvočno izkušnjo.

Ne glede na to, ali ste tekmovalni igralec, ki potrebuje največjo natančnost, ali občasni igralec, ki rad potone v bogate, podrobne zvočne pokrajine, je USB adapter PlayStation Link ključ do odklepanja brezhibne, visokohitrostne zvočne izkušnje na vašem PS5.

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!