Akcija – Posebne akcijske ponudbe s popusti nad 40% ter odprodaja razstavnih eksponatov Na izdelke
 

RODElink WIRELESS FILMMAKER KIT

(0 ocen)

RODElink WIRELESS FILMMAKER KIT  Sistem uporablja Series II 2.4Ghz 128-bitno kodiranje za digitalni prenos signala in ima sposobnost, da nenehno spremlja in skače med frekvencami, da bi ohranil najmočnejši signal v območju do 100m. .... Celoten opis

  • 309,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Po naročilu

Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

RODElink WIRELESS FILMMAKER KIT 

Brezžični sistem za film in video produkcijo

  • Svetovni hit
  • Rode RodeLink FilmMaker Kit
  • Nova generacija digitalnega brezžičnega sistema za film in video produkcijo

Sistem uporablja Series II 2.4Ghz 128-bitno kodiranje za digitalni prenos signala in ima sposobnost, da nenehno spremlja in skače med frekvencami, da bi ohranil najmočnejši signal v območju do 100m.

V tem sklopu boste dobili vse kar potrebujete, da bi začeli snemati brezžično: sprejemnik, oddajnik in kravatni mikrofon broadcast kvalitete. Sprejemnik (RX-CAM) vključuje OLED zaslon z informacijami in stanju baterije (sprejemniške in oddajniške) ter o izbranem kanalu. Sprejemnik se lahko montira na kamero preko standardnega Shoe mount priključka v dveh položajih, 3/8 navojem ali na pasu. Lahek (TX-PAS) oddajnik je mogoče pritrditi za pas ali obleko in vključuje možnost zaklepanja, ki zagotavlja najvarnejšo mogočo povezavo mikrofona. Rode kravatni mikrofon omni usmerjenosti in broadcast kvalitete vam omogoča najboljšo možno kvaliteto reprodukcije avdio zvoka.

Več informacij o izdelku

Nedavna vprašanja

Postavite vprašanje za ta izdelek

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!