RODElink WIRELESS FILMMAKER KIT

(0 ocen)

RODElink WIRELESS FILMMAKER KIT  Sistem uporablja Series II 2.4Ghz 128-bitno kodiranje za digitalni prenos signala in ima sposobnost, da nenehno spremlja in skače med frekvencami, da bi ohranil najmočnejši signal v območju do 100m. .... Celoten opis

  • 309,00€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: 3 - 7 dni

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 48 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

RODElink WIRELESS FILMMAKER KIT 

Brezžični sistem za film in video produkcijo

  • Svetovni hit
  • Rode RodeLink FilmMaker Kit
  • Nova generacija digitalnega brezžičnega sistema za film in video produkcijo

Sistem uporablja Series II 2.4Ghz 128-bitno kodiranje za digitalni prenos signala in ima sposobnost, da nenehno spremlja in skače med frekvencami, da bi ohranil najmočnejši signal v območju do 100m.

V tem sklopu boste dobili vse kar potrebujete, da bi začeli snemati brezžično: sprejemnik, oddajnik in kravatni mikrofon broadcast kvalitete. Sprejemnik (RX-CAM) vključuje OLED zaslon z informacijami in stanju baterije (sprejemniške in oddajniške) ter o izbranem kanalu. Sprejemnik se lahko montira na kamero preko standardnega Shoe mount priključka v dveh položajih, 3/8 navojem ali na pasu. Lahek (TX-PAS) oddajnik je mogoče pritrditi za pas ali obleko in vključuje možnost zaklepanja, ki zagotavlja najvarnejšo mogočo povezavo mikrofona. Rode kravatni mikrofon omni usmerjenosti in broadcast kvalitete vam omogoča najboljšo možno kvaliteto reprodukcije avdio zvoka.

Več informacij o izdelku

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!