THRUSTMASTER T300 RS GT EDITION RACING WHEEL

(0 ocen)

Uradni dirkalni volan za PLAYSTSTATION 5 in PLAYSTATION 4 (združljiv je tudi s PS3 in PC-jem)..... Celoten opis

  • 399,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

Leanpay
Leanpay - plačilo na obroke!

Ta izdelek lahko kupiš na do 48 obrokov in brez dokumentacije — vse urediš prek spleta, v le nekaj minutah. Tako preprosto!

Več informacij | Preveri svoj limit
Brezplačna poštninaOb nakupu tega izdelka prejmete brezplačno poštnino.

THRUSTMASTER T300 RS GT EDITION RACING WHEEL

Dirkalni volan za PS5, PS4 in PS3 (na PS5 konzoli deluje tudi s PS4 igrami)

Dobre zgodbe so večne: po uspehu volana T300 RS sta podjetji Thrustmaster in GT združilu moči in igralcem ponudili realističen in mogočen vozniški pripomoček, ki ne pozna kompromisov – volan T300 RS GT. Pri tej posebni izdaji T300 RS, ki se imenuje GT EDITION, sta na novo oblikovana GT-volanski obroč in set pedalov.

V škatli dobite: 1 x volan Thrustmaster T300 RS GT

DIRKALNI VOLAN GRAN TURISMO T300 RS GT Z URADNO LICENCO: Dobre zgodbe so večne: po uspehu volana T300 RS sta podjetji Thrustmaster in GT združilu moči in igralcem ponudili realističen in mogočen vozniški pripomoček, ki ne pozna kompromisov – T300 RS GT. Pri tej posebni izdaji T300 RS, ki se imenuje GT EDITION, sta na novo oblikovana GT-volanski obroč in set pedalov.

SNEMLJIV VOLAN V GT-SLOGU: Snemljiv, realističen volan s premerom 28 centimetrov je gumiran po vsem obroču, tako da nudi izvrsten oprijem. Na sredini je uradni logo GT. Kompletna dirkalna rešitev: 13 akcijskih gumbov (vključno z dvema na temelju) in digitalni križec. Uradni PlayStationovi gumbi PS, SHARE in OPTIONS omogočajo dostop do družbenih omrežij, pomikanje po menijih in menjavanje med meniji ter igro. Dvoje velikih, na volan pritrjenih lopatk za sekvenčno pretikanje (višina 13 centimetrov, stoodstotna kovina, več kot 10 milijonov aktivacij).

SET GT-PEDALOV T3PA: Tale posebna GT-izdaja volana zagotavlja še boljši realizem s setom pedal T3PA GT EDITION. Set vsebuje troje pedalov in povsem kovinsko notranjost. Stopalkama za plin in sklopko je mogoče nastaviti višino in medsebojno razdaljo, medtem ko stopalka za zavoro daje progresiven upor in ima priloženo gumijasto modifikacijo.

Vzdržljiv brezkrtačni servomotor: Pod pokrovom se skriva čisto pravi, zelo vzdržljivi servomotor brez trenja, ki skrbi za neverjetno gladek in stalen povratni odziv. Ker je povsem tih, se lahko docela osredotočite na tisto, kar je pomembno – odlične čase v dirkah! Povratni odziv je realističen in ne pozna zamika.

Novi dvojermenski sistem: Novi 1080-stopinjski dvojermenski sistem botruje izredno gladkemu in tihemu povratnemu odzivu in realističnemu tresenju. S tem volanom čutite cesto, ne notranjega mehanizma.

Tehnologija H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate: Thrustmasterjeva razvojna moštva so s tehnologijo H.E.A.R.T. HallEffect AccuRate še povečala natančnost servomotorja. Gre za brezstično magnetno tipalo s 16-bitno ločljivostjo, kar pomeni 65.536 vrednosti na volanski osi.

DEL EKOSISTEMA: Volan je na PS5, PS4, PS3 in PC-ju združljiv z odstranljivimi Thrustmasterjevimi obroči*** (599XX EVO 30 Wheel Add-On Alcantara Edition, TM Leather 28 GT Wheel Add-On, Ferrari F1 Wheel Add-On, Ferrari GTE Wheel Add-On …). Volan je na PS4, PS3 in PC-ju združljiv s setom treh pedalov T3PA-PRO**. Volan je na PS5, PS4, PS3 in PC-ju združljiv z ločenim menjalnikom TH8A***. *** Izdelek je na prodaj ločeno.

Dimenzija: 320x 450x 350 mm

Teža: 10155 g

Kompatibilnost iger (zavihek Games Settings)

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!