THRUSTMASTER T80 FERRARI 488GTB EDITION RACING WHEEL

(0 ocen)

Uradni dirkalni volan za PLAYSTSTATION 4 (združljiv je tudi s PS5 in PC-jem)..... Celoten opis

  • 119,99€ vključno z DDV
  • Znižana cena
  • Razpoložljivost: Na zalogi

THRUSTMASTER T80 FERRARI 488 GTB EDITION RACING WHEEL

Dirkalni volan za PS5, PS4 in PS3 (na PS5 konzoli deluje tudi s PS4 igrami)

Uradni dirkalni volan za PLAYSTSTATION 4 in PLAYSTATION 3 (združljiv je tudi s PS5 in PC-jem).

V škatli dobite: Dirkalni volan, set dveh pedalov, sistem za pripenjanje, podatke o garanciji, uporabniški priročnik.

Uradna solicenca: T80 Ferrari 488 GTB Edition je posnetek volana v avtomobilu Ferrari 488 GTB. S premerom 28 centimetrov meri osem desetin pravega in ima uradno licenco tako firme Ferrari kot konzole PlayStation 4. Na njem so uradni PlayStationovi gumbi »PS«, »Share« in »Options«, ki omogočajo običajno premikanje po menijih in igrah na konzolih PS4. Volan je združljiv z vsemi sistemi PlayStation 4, PS4-dirkalnimi igrami, ki podpirajo volane, (deluje tudi s PS5 igrami) in osebnimi računalniki z operacijskim sistemom Windows 7, 8 ali 10.

Temelj z mehanizmom, ki zagotavlja linearen upor: Optimizirani mehanizem »bungee cord«, katerega lastnost je samodejno vračanje v središčni položaj in so ga patentirali pri Thrustmasterju, omogoča linearen upor ne glede na kot obračanja. Ergonomija in intuitiven nadzor sta samoumevna, volan pa se samodejno vrača v središčni položaj in se vrti za 240 stopinj.

Vsa natančna oprema, ki jo potrebujete za rekordne kroge: Dirkalni volan T80 Ferrari 488 GTB Edition združuje udobje in tehnologijo. 28-centimetrski volan je ovit v gumo in nudi odličen oprijem, kar pride med maratonskimi dirkalnimi seansami še kako prav. Na volanu je tudi enajst akcijskih gumbov in digitalni križec, zadaj pa sta veliki, kovinski pretikalki za sekvenčno prestavljanje. Priložen je tudi set dveh velikih pedalov s širokim počivalom za noge za nadvse precizno in udobno pospeševanje ter zaviranje.

Veliki, nastavljivi pedali: Velik, nastavljiv set dveh pedalov s širokim počivalom za stopala. Moč je nastaviti vsak pedal posebej. Vožnja je enakomerno gladka v vseh razmerah zaradi vedno enakega linearnega upora, ki ga zagotavljata Thrustmasterjeva edinstvena tehnologija »bungee cord« in samodejno vračanje v središčni položaj.

Dimenzija: 315x 370x 315 cm

Teža: 3900 g

Kompatibilnost iger (zavihek Games Settings)

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!