Manfrotto befree advanced stojalo z glavo

(0 ocen)

Manfrotto befree advanced stojalo + glava. Stabilno fotografiranje in snemanje s preprostim upravljanjem.... Celoten opis

  • 199,00€ vključno z DDV
  • Razpoložljivost: Preverite - pokličite v trgovino

Manfrotto befree advanced stojalo + glava

Stojalo izdelano iz aluminija

Befree Advanced potovalno stojalo je posebej razvito za uporabnike, ki želijo doseči največjo zmogljivost in stabilnost na vseh položajih fotografiranja.

Plošča je zasnovana tako, da se ujema z ohišji fotoaparatov Sony α7 in Sony α9*, kar zagotavlja popoln oprijem tudi pri najbolj nagnjenih posnetkih fotoaparata. Sprednji rob plošče fizično blokira kamero in preprečuje kakršno koli igro tako pri nagibu kot pri rotacijskih gibih, pri čemer je fotoaparat vedno prilepljen na glavo. Rezultat je impresivna stabilnost fotoaparata, ki ostrino slike dvigne na najvišjo raven. Plošča je tudi popolnoma združljiva z najbolj razširjenimi standardnimi nastavki za glavo na svetu: Manfrotto RC2 in slogom Arca-swiss. S to aluminijasto ploščo, pritrjeno na kamero, lahko vse glave Manfrotto in skoraj vse glave stojala na trgu s priključki v slogu Arca nastavite hitro in brez napora, brez razstavljanja komponent.

Njegova ergonomska oblika omogoča, da je upravljanje z Manfrotto Befree napredno intuitivno in hitro, kar omogoča tudi najzahtevnejšim fotografom, da hitro in enostavno nastavijo svojo opremo, ne da bi pri tem izgubili želeni posnetek. Befree Advanced ima novega pajka, razvitega za zagotavljanje popolne stabilnosti na vseh vrstah terena, tudi na najbolj neravnem, pri čemer je fotoaparat vedno popolnoma miren in pripravljen na zajem ostrih slik.

Ta model ponuja tudi nov mehanizem za zaklepanje, imenovan QPL Travel ročica, popolnoma nov sistem, ki ga je razvil Manfrotto in prinaša polno moč zaklepanja ročice QPL na profesionalnih stojalih Manfrotto, kot sta 190 in 055, v lažjo različico, ki je idealna za potovanja . Novi mehanizem za vklop / izklop omogoča enostavno in varno nastavitev in nastavitev ter zagotavlja popolno stabilnost v vseh konfiguracijah, ko je stativ odprt.

Ergonomski izbirnik kota noge je zasnovan tako, da ga uporabljajo desničarji in levoruki fotografi, kar vsem omogoča intuitivno spreminjanje perspektive fotografiranja in iskanje prave višine stativa, ne da bi pri tem izgubili osredotočenost na posnetek, ki ga želijo posneti.

Napredno Befree lahko enostavno nastavite na tri neodvisne položaje kota nog, kar zagotavlja popolno vsestranskost fotografiranja za vse ustvarjalne ideje, ki se lahko pojavijo na prostem.

Pajek na tem inovativnem modelu ponuja tudi Easy Link, tako kot Manfrottova profesionalna stojala 190 in 055. To fotografom omogoča, da povečajo svojo ustvarjalnost z dodajanjem dodatkov, ki naredijo njihov posnetek edinstven in nepozaben. Fotografi, ki radi dodajajo luči ali odsevnike, lahko zdaj posnamejo neverjetne posnetke na prostem, ki so bili prej dosegljivi le s stojali s težkimi dodatki.

Stojalo je opremljeno z Manfrottovo napredno aluminijasto sredinsko kroglično glavo 494, majhno, a močno in intuitivno glavo, ki omogoča hitro in natančno premikanje fotoaparata. Sredinska kroglična glava 494 ima tri neodvisne kontrole: glavni gumb za upravljanje zaklepanja krogle, vgrajen gumb za upravljanje trenja, ki prilagaja napetost žoge, tako da je teža opreme vedno popolnoma uravnotežena in streli so narejeni brez napora; neodvisen panoramski gumb, ki ohranja obzorje ravno in premika kamero vodoravno, kar omogoča osupljive pokrajinske posnetke.

Befree advanced for Sony je najboljši potovalni stativ za strastne fotografe, ki želijo maksimalno zmogljivost od svojega stativa in predvsem od svojih fotoaparatov. Ta lahek potovalni stativ je optimalna kombinacija prenosljivosti, trdnosti, enostavne nastavitve in upravljanja. Zgrajen je z edinstvenim ciljem, da posameznikom omogoči, da izrazijo svoj talent z uporabo fotoaparata z zaupanjem v rešitev za strokovno podporo. Napredni potovalni stativ Befree za Sony, komplet z krogljično glavo, je na voljo v črni barvi.

Safety Payload UNI/PdR 105:2021: 9 kg

Več informacij o izdelku 

Mnenja in ocene

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!